writing-img

Škarjice za nohtke

clock-img

29.11.2004, 18:23

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Katere uporabljate? Jaz jih imam od Chicca, pa so se mi skrhale v pol leta:zmeden: in Bebe Comfort, samo iz embalaže vzete in že dane nazaj (zgrešen nakup). Nam ne ustrezajo.

Rada bi kupila vredu škarjice, pa ne bi zmetala celo premoženje stran, preden bom ugotovila, kere so fajne. Morda sem imela pa s Chiccovimi samo smolo? Ker naj bi ble zelo vredu:zmeden::zmeden:

Hvala in lp!

clock-img

29.11.2004, 18:40

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

jst mam ene leve.sploh ne vem katera firma so :zmeden2:,pa mi delajo super...sam ne vem kolk casa :)-???!!!
Moje so rumene to je vse kar vem...ma sej tko nikol nic ne vem :hudicek:!!!

clock-img

29.11.2004, 18:58

clock-img

mirka

pencil-img

295

Jaz imam kar tiste iz svojega manikir seta. So take fajn ozke in ostre. Sem probala že druge pa so mi te najboljše.
Ana se tudi nič ne pritožuje med rezanjem nohtkov. Držim jo v naročju in primem rokico pa je stvar opravljen av parih minutah. Saj jim tako hitro rastejo nohtki da ji jaz strižem na vsake štiri dni oz. koker je ....

Sem pa tudi razmišljala o nakupu kakšnih čisto otroških škarjicah pa nisem vedla katere bi.

clock-img

29.11.2004, 19:48

clock-img

Bela

pencil-img

731

Tudi jast imam od chicca in so se v parih mesecih že skrhale...bom kar moje uporabila, saj se nima kaj zgodit, ker nohtke strižem ko mali spi.

clock-img

29.11.2004, 20:48

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

Jst mam sicer škarjice od NUKa, uporabljam pa raje ščipalnik za nohte, ki sem ga kupla v Mothercare Emporium.
lp, Tina:sloncek:

clock-img

29.11.2004, 20:56

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Nejčeve nohte strižem s škarjicami, kupljene v Infantinu - zaenkrat zelo zadovoljna;)

Lp, Ezi:racka:

clock-img

29.11.2004, 21:06

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Jaz sem dobila DM-ove Babylove, uporabljam jih že dobro leto, sem zelo zadovoljna.

Jasna

clock-img

29.11.2004, 21:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.11.2004, 22:09

clock-img

pika8

pencil-img

140

Jaz naši pupi režem nohte kar s ščipalnikom.Res je enostavno .Imava pa tudi škarjice ,kupla sem jih v DM-u,pa so tudi super,ampak drage,nekaj čez dva jurja.

clock-img

29.11.2004, 22:53

clock-img

majčica

pencil-img

61

Tudi jest se pridružujem dm - babylove škarjicam - super so!

clock-img

30.11.2004, 09:39

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

pika8, a tudi ti jih imaš od Babylove-a?

Punce, hvala, bom poskusila s temi. Saj ni važno kolk so, samo, da so fajne. Predvidevam pa, da imajo samo eno vrsto, kajne?

Lep, deževen dan!

clock-img

30.11.2004, 12:03

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Kje se pa kupijo Wilkinson?

clock-img

01.12.2004, 11:56

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Trbovlje, tko da jo bom kar v Sanolabor ruknila, verjetno kar zdejle, če naju ne bo dež ustavil.

Hvala in lp!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem