writing-img

Škrlatinka

clock-img

31.03.2009, 19:36

clock-img

ALESSA

pencil-img

229

Pozdravljene!

Moja 4. leta stara hčerkica je zbolela s škrlatinko in je dobila Ospen. Jemati mora 3 ml na 8 ur. Zanima me ali je dovolj velika doza ali bi morala dobiti večjo dozo.  Upam, da je dovolj. In še to, ali so lahko kakšne posledice po "zdravljeni škrlatinki"???????????   Ker baje ni to kr tako. In, če je to res, da ne sme ven na svež zrak vsaj za par minut, ker ima lahko baje probleme z srcem potem kasneje kot posledica tega???????
To sem od ene slišala, ne vem, če je res. Hčerka ni imela nikoli vročine, samo flekasta je ratala. Sva šli v laboratorij, da so ji vzeli kri in bris žrela. Potrditev je bila tu.

LP, Alessa

clock-img

31.03.2009, 20:14

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

Moj 3,5-letnik je imel škrlatinko par mesecev nazaj, se je začelo tudi brez vročine, samo z drobnimi izpuščaji, 4. dan škrlatinke pa so se mu spustile še norice. Bil je tak revež, da ne znam opisat. Posledic pa ni bilo nič (po škrlatinki mislim), res pa je, da sem ga pazila, da ni norel okoli. Pravijo tudi, da se škrlatinka rada ponavlja, pri nas se ni...trkam!!!user posted image

clock-img

31.03.2009, 21:26

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Moja punčka jo je imela, ko je bila stara leto in pol. Dozo je imela 2,5ml na 8 ur. Bila pa je zelo boga z visoko vročino, ki je trajala en teden. Posledic po zdravljenju ni imela, ven sva šli, ko je bila en teden brez vročine.
Hotro se pozdravite!

clock-img

01.04.2009, 22:10

clock-img

ALESSA

pencil-img

229

Hvala punce za odgovore!
Nam gre na bolje!

Alessa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem