writing-img

Športna aktivnost vpliv na ...

clock-img

27.02.2009, 19:34

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Kako funkcionirate, če ste malo premigale svoje okončine? Npr. s kakšnim smučanjem, aerobiko, ....

Sama opažam, da imam veliko več energije tudi za zoprna opravila, ko imam nekaj časa za stvari ki so mi v veselje. Danes smo se malo podili po smučišču, sem kr normalno še popoldne lahko zlagala drva! user posted image  

Včasih me pa zajame že prava pomladna utrujenost, ko padem ob 21h v postlo. Ma ne vem a je res kaj na tem? 

clock-img

27.02.2009, 19:37

clock-img

Anonimen

Neb vedlauser posted image

clock-img

27.02.2009, 20:00

clock-img

Mala koala

pencil-img

131

Brez skrbi, da je nekaj na tem. Bolj ko nič ne migaš, bolj si len. Dooobro poznano- Jaz imam obdobja, ko se prekladam z leve na desno in mi je vse odveč. Kadar imam pa napade rekreiranja mi gre pa tudi delo za šalo od rok. No, resnici na ljubo imam prva obdobja bolj pogosto.

clock-img

28.02.2009, 09:07

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Meni se tudi zdi, da če dan začnem s tekom, sem polna energije do večera, ne pa zmatrana.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

28.02.2009, 14:40

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Povem jutri user posted image , ko odprem zasebno sezono laufanja user posted image !!!

Drugače pa sem temeljit človek, ko lenarim, lenarim res do daske user posted image .

ROŽICA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni