writing-img

Število obrokov

clock-img

12.04.2008, 14:50

clock-img

mklks

pencil-img

487

jst mam eno vprašanje, mogoče malo neumno ampak vseeno:)
moja hčerkica bo zdaj stara 5 mesecev, z GH sva začele pred dobrimi štirinajstimi dnevi po nasvetu pediatrinje. in sicer- zjutraj mi poje samo flaško mleka, za malico dodavam malo sadne kašice, kosilo sem začela zdaj dodavati mleku malo riževe kašice in korenčka, popoldne in zvečer pa spet samo mleko. in to je v bistvu že kar lepa količina hrane čez dan. mi pa ponoči ne je čisto nič več, enostano ni lačna, zanima me, če je to v redu, da jo ponoči pustim brez hrane, verjetno že čez dan dobi zadosti...ne vem?

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

clock-img

12.04.2008, 16:33

clock-img

biga

pencil-img

838

Glede na to, da ste precej zgodaj začeli jesti gosto hrano, mislim, da imate zaenkrat dovolj obrokov čez dan. Ponoči pa, če se ne zbuja in joče, potem je sita in ji nič ne manjka. Mi smo pri 5. mesecih ukinili nočno hranjenje, ker ni hotel jesti. Se pa vseeno ponoči zbuja od dvakrat do sedemkrat, pa ni lačen.

clock-img

12.04.2008, 17:29

clock-img

mklks

pencil-img

487

Tudi moja se še vedno velikokrat ponoči zbuja, enkrat do dvakrat, ampak nič ne kaže, da bi bila lačna. Res smo zgodaj začele, ampak vseeno z velikim veseljem je gosto hrano.  

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

clock-img

12.04.2008, 17:40

clock-img

mihaelao

pencil-img

66

Pa ve ste super ... Moja je stara dobrih 5 mesecev, pa še noče jesti kašic ali česa podobnega, samo dojiva se; za zdaj. Sestra mi je na sist. predlagala, da naj poskusim s sokovi (ponudla sem ji namreč že pretlačen korenček, cvetačo in krompir). Ponoči pa še vedno velikokrat je, tudi na uro in pol, kot čez dan ...

Nič ni lepšega od današnjega dne ...

clock-img

12.04.2008, 18:32

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Naša je imela pri petih mesecih tudi 5x dnevno stekleničko oz. potem postopno nadomeščanje s posameznimi obroki, ponoči se je tudi nehala zbujat takrat enkrat. Zdaj pri skoraj 9 mesecih ima zjutraj in zvečer stekleničko mleka, vmes 3x GH (dop.malica, kosilo, pop.malica). Se mi zdi idealno 5 obrokov, ponoči pa mir. user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

12.04.2008, 18:38

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

user posted image user posted image ,
naša bo  23.4 stara 6 mesecev, pa jemo 4x na dan (flaška)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem