writing-img

Štipendija!

clock-img

06.09.2007, 16:46

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Pozdravljene!

Mene pa zanima nekaj z vezi z štipendijo! Sem mama študentka, dobivam socialno pomoč, ker sem ponavljala. Zdaj pa me zanima če bi lahko zaprosla za štipendijo in če mi potem ukinejo socialno¨?

clock-img

06.09.2007, 17:27

clock-img

digi

pencil-img

986

Štipendija se ne upošteva pri socialni, ker nima veze z osnovnim preživetjem, temveč je namenjena šolanju (prevoz, potrebščine, prehrana).

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

clock-img

06.09.2007, 19:09

clock-img

Anonimen

Če si prijavljena na zavodu za zaposlovanje ne moreš dobiti štipendije. Če pa nisi prijavljena pa ne moreš dobit socialne. Torej, se to dvoje izključuje. Nisem pa 100%.

clock-img

06.09.2007, 19:46

clock-img

san

pencil-img

4176

jaz tudi ne vem če sploh dobiš štipendijo, če ponavljaš?

clock-img

09.09.2007, 12:38

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

mislim, da ste narobe razumele..v času, ko je ponavljala, je dobivala socialno pomoč.
Predvidevam, da se letos vpisuješ redno, in boš tako študentka. zato le zaprosi za štipendijo.
Če nisi na zavodu prijavljena; pa tako ali tako ne moreš dobiti socialne pomoči. Se motim?

clock-img

11.09.2007, 16:07

clock-img

digi

pencil-img

986

Da motite se, če je redna študentka, mama, potem lahko dobi socialno pomoč, vendar seveda ne sme presegati cenzusa, se pa tukaj ne upošteva štipendija, otr. dod. - preživnine, zaslužki preko ŠS, pokojnine itd. pa. No sklepam, da si samohranilka, če nisi potem pa se upoštevajo tudi dohodki partnerja.

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

clock-img

20.09.2007, 09:40

clock-img

iva01

pencil-img

961

kolk pa znaša ta cenzus

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem