writing-img

Štipendija-pomajte!!

clock-img

27.09.2007, 15:56

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Da razložim. Živim pri starših, lansko leto sem delala prvi letnik teološke fakultete in ga seveda padla, ker sem bila noseča. 4.8. sem rodila. Danes sem se ponovno vpisala v prvi letnik teološke fakultete. Poleg tega sem si uredila, da mi to leto status miruje al kako se že reče.
Vprašanji:
Baje mi pripada neka štipendija, katera sploh, kako se imenuje, predvidevam da republiška?
Če mi to res pripada mi lahko nekdo napiše link za obrazec, ki ga morem oddat in mi pove kaj še rabim zraven oddat verjetno rojstni list hčerke, in predvsem do kdaj moram oddat vse skupaj?
Skratka, rabim TOČNI link, ker se ne znajdem čist.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

27.09.2007, 17:00

clock-img

birdy

pencil-img

5352

zDAJ SE I JE ODPRLO ŠE ENO VPRAŠANJE.
KER IMAM OTROKA SE OD STARŠEV DOHODEK NE ŠTEJE. JE RES?
Z PARTNERJEM NE ŽIVIVA NA ISTEM NASLOVU, A VSEENO VPIŠEM NJEGOV DOHODEK?
OPROSTITE ZA ČRKE AMPAK IMAM HČERKO V ROKAH

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

27.09.2007, 17:03

clock-img

LadyB

pencil-img

1982

Čauu,
Do 3.sept moraš oddat, rabiš pa potrdilo o vpisu na faks, rojstni list otroka pa potrdilo o ocenah.

Do srede maš še čas, jaz tud nism še oddala user posted image , vlogo pa tud v knjigarnah dobiš.

clock-img

27.09.2007, 17:10

clock-img

karmy

pencil-img

2530

IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Čauu,
Do 3.sept moraš oddat, rabiš pa potrdilo o vpisu na faks, rojstni list otroka pa potrdilo o ocenah.

Do srede maš še čas, jaz tud nism še oddala user posted image , vlogo pa tud v knjigarnah dobiš.

a misliš do 3.oktobra? ker 3.september je že zdavnaj mimouser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

27.09.2007, 17:23

clock-img

Una

pencil-img

399

Do začetka septembra so morali oddati dijaki, do oktrobra pa moramo oddati študentje.

Fanta ti ni potrebno vpisati, v kolikor imata različna stalna oz. začasna naslova oz. nista poročena.

LP, Una

clock-img

27.09.2007, 21:19

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Tvoji starši niso dolžni preživljati tvojega otroka, tako da ne vpisuješ podatkov svojih staršev.

Ko boš še ostalo urejala , Ne pozabit na otroške dodatke zase ki jih prejemajo tvoji starši  in za otroše dodatke za tvojega otroka, ki jih boš prejemala ti.

Čas imaš pa do 3. oktobra. Morala boš pa priložit po mojem da kakšen sklep o preživnini

clock-img

27.09.2007, 21:20

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Če pa nimaš urejene preživnine se pa upošteva še partnerjev dohodek.

clock-img

27.09.2007, 22:09

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Če pa nimaš urejene preživnine se pa upošteva še partnerjev dohodek.

Predvidevam da če nimam urejene preživnine z partnerjem?
Sem že izpolnjevala tale obrazec. Sam jaz sem padla prvi letnik in ga ponavljam. Kako naj dam potrdilo o ocenah?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

27.09.2007, 23:17

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ker si rodila, zdaj, je pametno če zravn prošnje za štipendijo daš fotokopijo rojstnega lista, obrazložitev, da pač po statutu univerze pripada mami dodatno leto ( ker to zelo zelo radi "pozabijo") in da bi ga rada izkoristila in da ti pripada vse ugodnosti redne mame študentke

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

28.09.2007, 09:00

clock-img

Una

pencil-img

399

birdy: Če prav razumem, si ti prejšnje leto že dobivala štipendijo, letnika nisi naredila, avgusta si rodila, zdaj si ponovno vpisana v 1. letnik (ponavljaš)?

Potrdila o ocenah ne daš, ker letnika nisi naredila.

In glede preživnine oz. fanta je tako, kot je napisala lojzika. Če sta se zmenla za preživnino (na CSD-ju, sodišču), potem vpišeš to notri, če pa ne, pa fantov dohodek.

Zraven vloge so tudi NAVODILA, v katerih vse lepo piše. Če pa je še kaj, pa rade pomagamo.user posted image

LP, Una

clock-img

28.09.2007, 12:31

clock-img

iva01

pencil-img

961

potrdilo o opravljenih izpitih moreš oddat zraven, v referatu ti naredijo izpis, oziroma dobiš obrazec kjer vpišeš narejene izpite, kolikor jih pač je, pa če maš narejen letnik al ne. Oziroma nevem kak je sedaj z tem če prvič zaprosiš za štipendijo????

clock-img

28.09.2007, 13:42

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Hvala vam punceuser posted image
Sem se odločila, da bom fanta vpisala noter, dodala rojstni list hčerke, moje potrdilo, pa še obrazložitev, pa upam da dobim tole štipendijo.
Če je pa ne dobim, je pa ne, poskust vseen ni greh.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

28.09.2007, 18:24

clock-img

Anonimen

Kakšne ugodnosti pa dobivajo mamice študentke?

Se opravičujem za to vprašanje, sam sem še čist sveža v temuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem