cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

špikanje

clock-img

11.12.2008, 16:41

clock-img

drevozivljenja

pencil-img

224

noseča sem 24 tedne in 5dni in me dol nad sramno kostjo neki špika...malce me je strah...popadki valda niso ker nič ne otrdeva in sem še lepo zaprta .....včeraj sem imela pregled...kaj bi to lahko bilo?

clock-img

11.12.2008, 16:54

clock-img

Anonimen

To bi bilo nekaj normalnegauser posted image

clock-img

11.12.2008, 17:13

clock-img

Anonimen

Počakaj, bo še huje, sploh, če si suha, pa je to tvoja prva user posted image . mene je trgalo za znoret. Se nisem mogla sama obračat. user posted image

clock-img

11.12.2008, 17:17

clock-img

drevozivljenja

pencil-img

224

zelo sem suha in nimam nevem kakega trebuha...je pa to druga nosečnost.s prvim niti nisem vedela da je notri,sedaj pa sama špikanja,krči in tako naprejuser posted image

clock-img

11.12.2008, 17:46

clock-img

piamaria

pencil-img

523

Hvala enako, le, da je to moja tretjauser posted image  in sem imela dve nevedoči in brez zapletov tale tretja pa me daje od samega začetka, ampak saj bo, le potrpi, nima kaj bituser posted image

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem