writing-img

špikanje v prvih mesecih

clock-img

08.04.2008, 23:09

clock-img

*lena*

pencil-img

84

drage dame!user posted image

ker sem se nova, nisem se imela prvega pregleda pri ginekologu, jutri naredim test (po tretjem dnevu zamujene user posted image ) me zanima, ce je normalno, da me na vsake toliko casa malo zapika? Me kar malo skrbi, obenem sem pa vesela, na znake, ki kazejo, da sem  user posted image :):).

Sporocim jutri kaksen je bil test!

Lena

clock-img

09.04.2008, 08:52

clock-img

Anonimen

Držimp pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2008, 09:03

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Kar pripravi se na špikanje in zbadanje. V prvih 12 tednih je skoraj vsako, saj se širijo vezi. Potem je par tednov zatišja in spet zbadanje, špikanje...

clock-img

09.04.2008, 10:10

clock-img

wonderland

pencil-img

74

:o) tudi sama sem imela te skrbi na zacetku, ampak so me kolegice (tiste z izkusnjami user posted image  ) potolazila in je to normalno. Na zacetku sem imela obcutek kot pri menstruaciji prva dva dni recimo in tudi v jajcnikih sem vcasih cutila rahlo neprijeten spik. Ampak kot AnsiM potem to mine in ne cutis vec nic. Nekaj casa sem imela tudi bolecine ko sem zazehala ali kihnila. Tako da sem se morala prijeti za trebuh. Baje je to od raztezanja maternice in vseh sprememb, ki s v tvojem telesu dogajajo. Nic ne skrbi in veliko srece na testu!!!!

clock-img

09.04.2008, 11:15

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Prav tako tudi jaz. Oziroma pri meni še ni zaključeno. Držim pesti, da user posted image  ta mesec ne bo!

clock-img

09.04.2008, 11:28

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Takrat, ko bi naj spet dobila M, sem imela kar nekaj časa tak občutek kot da bo zdaj, zdaj prišla, popolnoma enako špikanje. Potem špikanje še nekaj časa ostane, predvsem orng useka, če kihneš. Pa potem za kak teden mine, potem pa se spet začne, ker se vse vezi raztegujejo. Precej se v ta namen priporoča pitje magnezijevih šumečih tablet (Magnesol - dobi se v lekarni brez recepta) in po mojih izkušnjah kar pomaga.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem