cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

št. čeveljčkov za otročke

clock-img

15.11.2006, 15:35

clock-img

petka

pencil-img

503

Jest imam take težave pri nakupu čeveljčkov in copatkov.
Mi lahko pomagate z nasvetom, katera številka čevljev se kupi za 6-mesečnika user posted image  

clock-img

15.11.2006, 16:08

clock-img

NTS

pencil-img

155

17-18 je za nekje 6 mesecev, naša pa jih ima še sedaj pa je stara že 8 mes. !

je pa seveda najbolj sigurno da probaš v trgovini vsaj jaz vedno naredim tako.

pa pa

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

clock-img

15.11.2006, 16:20

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Naša Klara ima pri 20 mesecih št 18 tako da je odvisno-najbolje da probaš-naša je imela pri 6 mesecih ko smo kupli prve copatke št. 15

lp

clock-img

15.11.2006, 19:32

clock-img

zupan

pencil-img

23

7 mesecev , stevilka 19 - pac probaj

clock-img

15.11.2006, 21:49

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Mi smo prve čeveljčke kupili pri 15 mesecih in sicer številko 17, sedaj pri 20-ih pa ima 19. Predno kupimo čeveljčke, vedno izmerimo nogico v trgovini.

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

15.11.2006, 21:51

clock-img

Anonimen

nogice dojenčkov so tako različne po velikoti in obliki kot noge odraslih. zato hop otročka s sabo in probajta! moja 6 mesečnica ima že zdaj 18 če ne 19, tako da??!! mami pa 42, ne morem pričakovat da bo imela mini nogico :)

clock-img

15.11.2006, 21:53

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

misliš prave čevlje ali okrasne čevlje? user posted image  

pri pravih je najbojše, da jih izmerijo v trgovini s čevlji, pri okrasnih pa lahko sama pomeriš po podplatu, ker so itak čist tanki in brez velik odstopanj med velikostjo zunaj in znotraj user posted image  

okrasni iz H&M imajo zraven velikosti napisano tudi za kateri mesec so user posted image  

naša user posted image  ima 11m in Cicibanove za prve korake št.18, zimske škorenjce pa 20 (zaradi dvojnih nogavičk) user posted image

clock-img

15.11.2006, 23:39

clock-img

tt79

pencil-img

541

Lara je stara 6 mesecev in ima sedaj adidaske št.17. V ponedeljek sva ji kupila  Nike copate št. 19, da bi vanje spravla še termo zokne, pa so ji ful preveliki, tko da bomo mogl v nabavo še enihuser posted image Različno je tut od proizvajalca

clock-img

16.11.2006, 00:26

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Pravijo, da se čeveljčki kupujejo tako, da ti mora iti še en prst odzad (pri peti).

clock-img

16.11.2006, 08:44

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz sem okrasne copatke kupila tako,da sem enostavno izrisala user posted image  podplat na papir, nato izrezala in v trgovini primerjala, pravih čeveljčkov pa še nimamo. Kupila pa sem nogavičke z bremzico št. 18, za takrat, ko se bo začel postavljat na noge.

clock-img

16.11.2006, 15:01

clock-img

pat

pencil-img

197

se strinjam s predhodnicami. pri 6 mesecih je nekje normalna številka nekje 16-17.

http://rebeka.moj-album.com
ugodno oblačila na http://rebeka-prodaja.moj-album.com

clock-img

16.11.2006, 23:45

clock-img

sonchica

pencil-img

423

jaz mojemu 6 mesečniku kupujem 16-17 mam pa ene 18-19 H&M pa so mu tok prevelke da mu kar dol padejo user posted image

clock-img

18.11.2006, 22:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.11.2006, 22:54

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

PRve smo kupili tako, da je bil otrok z nami in smo mu pač na nogico probali. Vse ostale nove čevlje in copate pa kupujemo tako, da vzamemo en čevelj ali pa copat zraven, pa mu kupimo malo večjo številko. Je hitreje, kot če moramo z otrokom v trgovino. Številke se pa od proizvajalca do proizvajalca tako razlikujejo, da se samo na številke in starost ne moreš zanašati.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

20.11.2006, 07:02

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Mi smo kupili prve čevlje takrat, ko je začela učiti se hoditi (9m), pa še to le za takrat, ko smo kam šli, doma je bila le v nogavičkah. Peljali smo jo v trgovino z otroško obutvijo in izmerili stopalo ter poskusili, kako hodi, imela je št. 19.
Za prave čevlje pa je prej po moje še prezgodaj. Nogica naj bi bila čim bolj neutesnjena, da se lepo razvija stopalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem