writing-img

šunka v testu

clock-img

07.04.2011, 10:10

clock-img

mini86

pencil-img

6050

sj vem da se neke tople vode ne da odkrit ampak a ma kera res dober recept za šunko v testu..

rada bi da je tisto testo ornk okus po šunki, sočno, da se topi v ustih...mmmm

a zahtevam prevečuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

09.04.2011, 22:33

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz sem ga snela s kulinarike.net. Če pa hočeš, da ima res okus po šunki, potem moraš testo bolj na tanko oviti okrog šunke, da se res navzame okusa. Pa mokro šunko zavij notri - mislim tako, iz vode, v kateri jo boš kuhala.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

10.04.2011, 14:25

clock-img

mini86

pencil-img

6050

lansko leto sem naredila testo po receptu za pico ker pač ne vzhaja tok in pride tanjše..

letos sem pa mislila da bi naredila po tem receptu..

http://okusno.je/recept/sunka-v-testu

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

18.04.2011, 10:15

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

Tukaj imaš enostaven in zelo okusen recept: http://www.ringaraja.net/clanek/velikonocna-pojedina_4397.html

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem