writing-img

Železo

clock-img

31.03.2008, 20:34

clock-img

Čajček

pencil-img

104

Pozdravljene po dolgem času user posted image . Rabila bi eno informacijo: pri kakšni (ne) vrednosti hemoglobina so pri vas začeli z infuzijami oz. so vas zadržali v bolnišnici? Meni vrednost kar pada, kljub sirupu...po tabletah Hematopan pa mi je grozno slabo. Sem pa v 34 tednu.
No, najlepša hvala za odgovore.

Čajček

clock-img

31.03.2008, 20:42

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Tudi meni dela železo preglavice sem pa dobila Retafer 100mg 2X1. Poskusi dobiti te meni po teh tabletah ni slabo.Oziroma naj ti zamenja za druge ,če ti je po tvojih tako slabo.Ja sem pa v 25t.

clock-img

31.03.2008, 22:10

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

kolko pa imaš železa

clock-img

01.04.2008, 09:47

clock-img

Čajček

pencil-img

104

Zadnji pregled 10.3. sem imela 96. danes grem nazaj, pa sporočim....

clock-img

01.04.2008, 12:37

clock-img

Janice1

pencil-img

61

pozdravljena, si poskusila s sirupom Endovital-sirup rdeče pese z medom. Sem tudi v 34 tednu in ga pijem vsako jutro po jedi ( lahko ga 2x ali 3x na dan). Kri imam super.Pred nosečnostjo sem jemala tablete Retafer, sem jih pustila in začela s sirupom. Nosečnice ga lahko jemljejo. Poskusi.lp

clock-img

01.04.2008, 12:48

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

IZVIRNO SPOROČILO: Janice1

pozdravljena, si poskusila s sirupom Endovital-sirup rdeče pese z medom. Sem tudi v 34 tednu in ga pijem vsako jutro po jedi ( lahko ga 2x ali 3x na dan). Kri imam super.Pred nosečnostjo sem jemala tablete Retafer, sem jih pustila in začela s sirupom. Nosečnice ga lahko jemljejo. Poskusi.lp

jaz sem tudi med nosecnostjo imela slabo kri oz me je zajebalav zeezo sem tudi dobila retafer tablete samo sem jih nehala jeati ker mi je sekica prinesla ta sirum res da je pač meni nagnusen ker ne prenesem medu ampak sem stisnila zobe in krei se mi je nenormalno dobro popravila!Tudi jaz ti ga priporočam.

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

01.04.2008, 15:05

clock-img

Čajček

pencil-img

104

Hvala za nasvet obema. Danes bila pri splošnem na kontroli in sem zlezla na 104 user posted image . Res pa je, da sem nehala s Hematopanom in sem kupila šumeče tabletke: Sensilab Iron vitamin C, zgleda, da delujejo user posted image . Bom pa šla tudi po ta sirup. A je to zadeva iz lekarne?

clock-img

01.04.2008, 15:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.04.2008, 11:41

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

IZVIRNO SPOROČILO: Čajček

Zadnji pregled 10.3. sem imela 96. danes grem nazaj, pa sporočim....

ja sem pa imela okrog 60-70. pa sem preeživela

clock-img

02.04.2008, 14:02

clock-img

Čajček

pencil-img

104

Saj nisem mislila, da ne bom preživela. Vemn pa, da so dekleta hodila v bolnico po injekcije oz. so jih obdržali noter.... ker tega res ne bi rada, sem se pozanimala kako je s tem!

clock-img

02.04.2008, 15:36

clock-img

Janice1

pencil-img

61

ja, Endovital se dobi v lekarni

clock-img

02.04.2008, 16:29

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: Čajček

sem kupila šumeče tabletke: Sensilab Iron vitamin C, zgleda, da delujejo user posted image . Bom pa šla tudi po ta sirup. A je to zadeva iz lekarne?

Tablete delujejo zato, ker je pri jemanju železa nujno tudi povečat vnos vitamina C, sicer je približno enako kot če ne bi jemala železa (oz. je učinek mnogo, mnogo manjši kot bi lahko bil). Meni je zdravnik ob moji slabokrvnosti reku, naj spijem kozarc pomarančnega soka ali limonade po vsaki tableti.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

02.04.2008, 18:19

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

Jst k sem mela hemoglobin 106 sm dobila sirup. Moram pa jest veliko kar vsebuje železo, priporočam ti regrat (če ga maš rada), rdečo peso,....Meni pomaga.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

07.04.2008, 11:58

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

jaz sem nazadnje imela železo 111, pa sem dobila tablete, 2 na dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem