Včeraj smo šle tri frendice v šoping v Koper. Vse 5, nakupile in gasa proti domu... Ampak že po poti nam vsi mahajo, trobijo, prižigajo vse 4 žmigavce..Me pa nič, samo čudimo se kaj za vraga jim je...Ampak res vsi, sicer ni bilo full prometa ker smo šle po stari cesti čez Črni Kal na Kozino, pa še noč je bila ampak vseeno...Pa smo komentirale kakšni idioti, ker je frendica pač bolj počasi vozila.
In potem sledi šlag - pridemo na slovensko mejo in nas nas pust brez kontrolei, sploh ni dokumentov pogledal, pridemo pa na hrvaško, nas pa najprej vpraša: Drage dame, da vas pitam što vam se događa sa prtljažnikom?? Me tri začudene gledmo nazaj kaj za vraga in NIČ ne opazimo, dokler frendica ki je vozila ni stopila in avta in je imela kaj videt - cel čas smo vozile z odprtim prtljažnikom!!!! Policaj in policajka sta umirala od smeha, me tri pa tudi...Ma, še čudno da nam ni dal pihat ali pa kak test za drogo ker to je bilo pa res too much.
Na koncu ko smo mu dale dokumente je samo rekel - dokumenti so tokrat ok, drugič pa pazite da zaprete prtljažnik da ven ne padete
No, izgubile nismo ven nič - pa bi lahko cel nakup (upucala bi se
)....Ma, je bilo pa smešno ker je frendica, ki je noseča cel čas spraševala od kje to tako piha
, jaz biser, ki je sedel zadaj, pa sem se čudila kako je lahko ta avto tako glasen (ker je za nami vozil en ultra glasen kombi in seveda se je vse noter slišalo, če je bil prtljažnik odprt..)
Pa frendici ki je vozila je bilo malo čudno ker se ni ugasnila lučka ki gori kadar so kakšna vrata odprta, ampak jo je ugasnila kar ročno (he, he), na displeyu je pa imela cel čas en avto narisana ampak je pač mislila - avtek pač
Joj, pa še blond nismo, nobena, he he