writing-img

že spet ista pesem

clock-img

13.06.2005, 15:13

clock-img

majamo

pencil-img

191

SMRK SMRK

Spet je prišla :hudicek:. Vsaki mesec ista pesem. :duda: pa ni in ni. Čisto sm že na podnu, upanja pa vedno manj da bo šlo po naravni poti.

pa vseeno

pozdravček od majamo!

clock-img

13.06.2005, 15:17

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Ne, ne - nič se ji ne pusti in ne obupaj. Kdor čaka dočaka in tudi ti boš, tako kot me vse, kmalu držala :duda: ob sebi, brez skrbi!!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za malo tolažbe...

clock-img

13.06.2005, 15:22

clock-img

*AnaL*

pencil-img

252

Te čist zastopim, ker je pri meni iz meseca v mesec isto(že 2 leti). Bo tudi za nas (upam da kmalu) prišel dan, ko bomo z veseljem sporočile, da smo :nosecka: in kasneje srečne mamice....

Držim :miska::miska::miska: da bi se to zgodilo čimprej...

Lep dan in pogumno naprej!

Sej veš kaj pravijo: UPANJE UMRE ZADNJE!!!!!

L.P
Ana

clock-img

13.06.2005, 15:33

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Ne obupaj. Sama sicer nisem imela takih problemov, ker je še prehitro ratalo. Jih je pa imela moja najboljša prijateljica. Po večletnem poskušanju, je zanosila pri 7. umetni oploditvi. Mali Bor je ravno dopolnil eno leto. Zamrznili pa so še dva oplojena jajčeca iz istega paketa. Ker je en odmrl, so jo poklicali,da bi bilo najboljše, da ji drugega "zamrznjenčka" vstavijo. Imela je 1% šans, da zanosi. In zdaj je noseča 4 mesece. Zdaj jo pa skrbi kako bo vse to zmogla.
Zdravila se je pa pri dr. Rešu in bi še enkrat šla čez vse tole. Drugače pa, če vam ne rata po 6- ih mesecih, je čas da obiščete ginekologa. Če je vse OK, vam bo prav gotovo uspelo. Samo ne se preveč obremenjevat.
Držim pesti za vse vas!!!
:bravo::rozica::bravo:

clock-img

13.06.2005, 16:07

clock-img

Suana

pencil-img

377

vem kako se počutiš:grrr:toda ne obupaj:):):):)
boš videla da je za nas nekje tudi upanje in sreča ki se še za zdaj skriva.:nosecka:glavo pokonci in novim ciljem naproti.:duda:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem