writing-img

železo in slabost

clock-img

31.07.2010, 19:36

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Sem v 4. mesecu nosečnosti in ker sem slabokrvna mi je G predpisala tablete železa, ki jih zdaj jemljem cca. 10 dni. V prvi nosečnosti mi ni bilo nikoli nič slabo, v drugi pa do pred tremi dnevi tudi nič. Mi je pa zato zdaj postalo, ampak ne tako, da bi bruhala, ampak sploh nimam apetita, oz. kot bi bla skozi sita in če pomislim na hrano, mi je neki čudno. A je možno, da je to od železa? Med stranskimi učinki ne piše (so pa druge zanimive stvari user posted image  ). A je katera imela podobno?

clock-img

31.07.2010, 19:38

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Prav v nosečnosti nisem jedla železa. Ampak sem ga pa enkrat prej in mi je bilo po enih tabletih  (vem da so bile žvečljive) grozno slabo, potem mi je pa dr. dala druge (za pogoltnit) - po teh mi je bilo pa ok.

clock-img

31.07.2010, 20:14

clock-img

boni25

pencil-img

358

Ja čist lahko da je od zeleza,men je recimo bilo ful slabo ze ko sem jedla elevit ki vsebuje kar veliko zeleza,ko sem potem začela jemat druge je blo ok.Zdaj pa jemljem sirup legofer je ok,mogoče ti sam teji tableti, ne pasejo, prosi če ti lahko dajo kaj drugega.

clock-img

31.07.2010, 21:13

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Ja, baje obstaja tudi nek sirup. Tablete so res ogabnega okusa. Meni po njih sicer ni bilo slabo, sem bila pa zaprta. Jst bom zdej v drugo poskusila jest čim več hrane, ki vsebuje železo. In upam, da bo kri v redu.

clock-img

31.07.2010, 21:21

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Ja, meni po enih ni bilo nič slabo, po enih drugih pa grozno. MPo Hematopanu (ali nekaj takega) mi ni bilo, po nekem Ferro... nevemkaj pa ful.

clock-img

31.07.2010, 22:09

clock-img

arruba

pencil-img

189

Od železa ti je lahk tak grozno slabo da je za umret - jaz sem sicer imela srečo in mi ni blo hudga, moja kolegica pa je imela grozljive napade slabosti, dokler ji niso menjali tablet - prej je imela neke za žvečit, potem je dobila Retafer in je bilo OK.

clock-img

01.08.2010, 16:10

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Na tvojem mestu bi vsekakor čimprej javila svojemu ginekologu, da ti predpiše drugo zdravilo; saj jih je kar nekaj na voljo. Zgleda da pač različno delujejo na različne ljudi. Men sirup itak ni pomagal, žvečljivih nisem hotela, tako da mi je potem dala retafer, sam te so bolj težke. Drugače pa sta mi in sirup in tablete delala ful drisko, čeprav večini ljudi povzročata zaprtje. Sem morala prepolovit dozo, ker bi morala drugače bit nonstop na wc-u.

clock-img

01.08.2010, 16:56

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Hvala za informacije! Ta teden imam pregled in ji bom rekla, če mi jih zamenja.

clock-img

02.08.2010, 10:24

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

hoj PC baby!user posted image

Kdaj imaš rok? Sklepam, da še v januarju, med februarkami te nič ne vidim user posted image  Upam, da slabosti minejo!

- www.mojasobica.si -

clock-img

02.08.2010, 12:09

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Imam 4.2, ampak ker bom imela CR, bo to cca 1 teden prej. A februarke pa že veselo čvekate?
Kako je blo na razgovoru v vrtcu? Mi imamo AŽ za vzgojiteljico :)

clock-img

03.08.2010, 09:40

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Ne me hecat. Jaz mam tud 4.2. user posted image user posted image  Midve sva pa res dobri. Pri nas bo šlo naravno, če bo vse po sreči, tko da se verjetno ne bova nč srečali na kšnem klistirjuuser posted image ...če nas pa kaj prehiti pa nikoli ne veš.

Razgovora pa še nismo imeli, moram dons poklicat. Smo pa v Lastovici in mamo MH. Tko da zgleda le ne bomo sošolci.

- www.mojasobica.si -

clock-img

03.08.2010, 10:54

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

SCARY !!!! user posted image
No sej, glede na to da bom jst 8 dni notr pa če boš ti mal prej - greva lahko na kavico...

clock-img

04.08.2010, 11:39

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

hehehe....nikoli ne veš. Mogoče se pa že prej kaj v leonišču srečava al pa v vrsti za ctg user posted image

- www.mojasobica.si -

clock-img

04.08.2010, 19:29

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Hematopan so tablete, ki so preverjeno zelo dobre. Sicer jih je potrebno doplačat ampak se splača. Prosi G, če ti lahko te predpiše.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

05.08.2010, 22:33

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Hej!

Jaz jemljem sirup Legofer in se zelo slabo počutim po njem, tako da..... bo nekaj na temuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem