writing-img

živčna sem

clock-img

22.03.2007, 12:19

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

čisto sem živčna,kajti danes je prišel dan ko naj bi moji 15mesečni punci rezali pod jezikom (kar ima zaraščeno)in punca se mi je prehladila.Že v prvo dec.ko sva bili zaradi tega na Jesenicah niso hoteli rezat zaradi prehlada,pol me pa dajo 3mesece za čakat in ravno sedaj zopet prehlad...pa tako sem že mislila kako bo to končno mimo,da bomo lahko brez razmišljanja o tem...sedaj pa vprašanje kdaj mi bodo dali zopet datum...delajo popoldan in moram čakat..živci pa norijouser posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

22.03.2007, 14:40

clock-img

srki

pencil-img

9222

Kar pomiri se, brez veze, da si živčna.

Jaz sem morala tudi za Aljaža operacijo za žrelnico dvakrat prestavit, v tretje je ratelo in je bil popolnoma zdrav.

Saj bo, držim pesti, da bo čim manj stresno zate in za tvojo punčko!

clock-img

22.03.2007, 14:45

clock-img

jooly

pencil-img

932

rezali pod jezikom (kar ima zaraščeno)

mi smo tudi Stašu mogli it prerezat. Me pa neki zanima (bol neumesno ampak vseen) - a sta se vidva lahko normalno dojila??

clock-img

22.03.2007, 14:52

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

ja čist normalno sva dojile-še sedaj se.Jaz sem to hotela koj rezat že ob rojstvu pa so rekli da ni potrebe,pol me je pa pediatrinja poslala na..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

clock-img

22.03.2007, 16:00

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Enkrat bo sigurno zdrava - pri mojem sinu so tudi prestavljali operacijo žrelnice zaradi prehladov.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.03.2007, 15:04

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Mora bit pa zoprno, ker se psihično pripravljaš, potem pa nič... Meni je že zaradi cepljenja smotano, ker smo ga mogli že tolikokrat prestavit, pa to ni nič v primerjavi s tvojo situacijo.
Dobro opravita naslednjič!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

24.03.2007, 20:35

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

ja zej so mi dali datum 2.april,ker sem rekla da ne mislim več tolk dolgo čakati.Nekaj se je sestra hotela napenat...no pol je pa le dala primeren datum.Vsak dan premišljujem o tem in si želim da čimprej mine

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem