writing-img

1.April

clock-img

01.04.2005, 07:35

clock-img

chips

pencil-img

758

Punce a vas je že kdo kaj nahecal danes????

clock-img

01.04.2005, 07:41

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Sem na preži, zaenkrat še ne, bom pa sigurno na kako foro padla....:)-

clock-img

01.04.2005, 07:51

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ne še. Jaz tudi cel čas razmišljam, da se danes ne smem pustit nič nahecat.

Sem pa jaz nameravala :love:. Sem mislila uro iz polnoči za pet ur naprej dat, potem pa bi ga zbudila in vprašala, če ne gre v službo. Bi že dirkal po stanovanju. No, pa se mi je na koncu zasmilil, da bi ga sredi noči budila.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

01.04.2005, 08:06

clock-img

žlička

pencil-img

955

ha ha ha mojca, ta je pa dobra, jest sem tut mojga :love: hotela, pa sem rekla da ga ne bom, je pa on mene.......je rekel, da se je moj :kuza: zgubu, sem se v prvem trenutku fulll ustrašla, pol sem pa takoj vedla, da je prvi april, pa sem ga nakurla nazaj, da kaj mi dela, da se tlele ful ustrasim in bogi moj :duda:

lp vsem

clock-img

01.04.2005, 09:21

clock-img

Anonimen

:)- :)- :)-
Jaz sem pa dons po 14dneh prišla v službo, pa mi je sodelavec/moj brat rekel, da imam pa tko veeelikk trebuh, pa sem mu rekla, da ja jasno, če imam pa trojčke :)- :)- :)-

Res, da je samo moj brat, ampak je ratal čist bled :)-

Bi mogla to svojemu možu narest :)- :)-

Lep dan :rozica:

clock-img

01.04.2005, 14:39

clock-img

Romcka

pencil-img

285

hihihhiihihihi...jaz sem pa mojga lubita na foro dobla...po TV in radiu so se hecali, da se do fuzbal tekma z Belorusi razveljavla (zaradi sodniske napake...ce ste kej gledale....mogli bi met 11metrovko blabalbalablblablbalba):)-:)-:)-
no in moj lubi je tok vesel postal in yacel nakladat, da je to edino pravicno...ah kak je lepo zivljenje:)
R

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem