writing-img

1. poskus korenčka...

clock-img

26.02.2007, 17:46

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

ali so vaši tudi naredili takšen obraz, da ni dobo, da je nagravžno, nevem full grdi, ko ste mu dali kornček??? Bilo je pa to danes in najin prvi posku GH.

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

26.02.2007, 17:58

clock-img

Anonimen

Tega se ne spomnim, se pa spomnim, in ti bo še prav prišlo, da korenček sploh, sploh, sploh, sploh in še enkrat sploh ne gre z oblačilc.

clock-img

26.02.2007, 19:05

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Jaz sem ga skuhala in zmešala s kislo smetano,pa je rad pojedel.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

26.02.2007, 19:25

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Pri nas je naredil taki grozen izraz ob skoraj vsaki novi hrani, oz. okusu. Potem pa je nekatere stvari sprejel in jih jedel z veseljem, druge pa manj. Ko pa se odloči, da mu nekaj ni dobro, tega ne bo jedel in pika. Ni šans, da odpre usta. In ista faca je še zdaj, ko poskusiva kaj novega. Star je pa 9 mesecev.

clock-img

26.02.2007, 20:06

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Prvo živilo katero sem uvajala je bilo jaboljko. Se je pa tako zraven držala, kakor da ji dajem kis. Imamo posnetouser posted image . Tako da je to normalna reakcija, saj ni tako sladko kakor mleko.

Gremo veselo.

clock-img

26.02.2007, 20:11

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Začela sem z jabolkolkom, korenje sem izpustila - slabe izkušnje od prej. Najraje ima čisto juho, pire - a čisto tekoč, frutke, kašice od Hippa.

clock-img

26.02.2007, 21:36

clock-img

katerina

pencil-img

156

tudi naš se ob vsakem novem okusu pači. še vedno, pa je star skoraj 11 m. 

clock-img

26.02.2007, 22:19

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja, tega se pa full spomnim.
Korenček se je kuhal celo večnost, da se je posoda skoraj zažgala. Ko sem ga miksala, je bila cela kuhinja oranžna. Marko ga sploh ni hotel niti poskusiti, je vse ven spljuval, d aje bil še on ves oranžen. Res hudo user posted image  Saj potem ga je vzljubil  samo sem ugotovila, da ga kuhan korenček full zapira in ga še danes ne je pogosto.

clock-img

26.02.2007, 23:13

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ja, tudi naš se je ob vsaki novi hrani pri prvi žlici pačil user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

27.02.2007, 08:51

clock-img

maja81

pencil-img

6

Vsakega novega okusa se bo moral navadit. Naša se tudi prvih par žličk ob vsaki novi hrani pači.
Korenček pa mešaj s kakšnim krompirčkom. Za prvo GH pa bolje da poskusiš kakšno riževo žitno kašico, rižolino ali pa sadni kozarček (jabolček & banana, breska & jabolko). Naša je takoj začela... ama ama ama govorit in to že po prvih parih obrokih.

Pikica Lara Marie se je rodila 16.09.2006.

clock-img

27.02.2007, 12:14

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

o.k sem mislila, da je moj že  navajen da korenčka se ne je (ker ga ati tudi neje). Sam upam da si ni zapomnil, da sem se mu smejala...če je bil pa tako smešen, ko se je pačiluser posted image user posted image user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

27.02.2007, 15:34

clock-img

geroni

pencil-img

4

user posted image  Moja princeska Ula pa se je nasmejala, ko smo danes prvič probali korenček in ga z veseljem pojedla - kakšni 2 žlici. Samo potem pa seveda še čez malo joškice - a je to o.k.? Ali ji ne bi smela dat? Kaj pravite?
Stari smo pa oz. jutri bomo pol leta in smo se do sedaj le dojili.

LP

clock-img

27.02.2007, 21:20

clock-img

eya

pencil-img

4615

IZVIRNO SPOROČILO: geroni

Samo potem pa seveda še čez malo joškice - a je to o.k.? Ali ji ne bi smela dat? Kaj pravite?

Seveda je tako prav, da se čez še podoji, ker zaenkrat samo okuša hrano. Ko bo pa pojedla toliko, da ne bo več lačna po obroku goste hrane, bo pa tako sama odklonila dojenje.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

28.02.2007, 11:03

clock-img

monika30

pencil-img

563

Tudi naš se je pačil, pa še stresel zraven user posted image .
Tudi jaz sem dojila še po hranjenju.

Lp.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem