cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

15m in trma!

clock-img

22.07.2009, 17:01

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

doma imam 15m navihanko, ki ne uboga ter trmari.  če kaj ni po njenem se prične histerično dreti ter metati ob tla.  partner pravi, da jo preveč razvajam. sama sem proti udarcem, pač pa stvar ki je prepovedana prepovem. ne vpijem, pač pa drugačen ton, še vedno na normalen način povem če kaj ne dovolin oz. če česar ne sme.
potem pa seveda sledi vreščanje z strani punčare. nevem več kaj naj naredim. user posted image se mi zdi, da odkar sva prišli iz oddelka, da je vse huje. sprva sem pač pripisovala temu, da je bila bolna in še preboleva. sedaj ta razlog odpade, mala pa je čedalje hujša. kakšen nasvet mogoče?

clock-img

22.07.2009, 17:51

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Moja je stara 14m in hb tako hudo ni, ona pa ni trmasta, ampak me ne posluša user posted image . Če ji glasno povem, se skoraj zaderem, takrat zaleže, ampak se ponavadi začne tako užaljeno jokat, mi prav zameri user posted image . Jaz jo poskušam zamotit s čim drugim ali pa jo fizično odstranim in ji ponudim nek nadomestek, kaj pa čem, pustit ji vsega pač ne morem. Najbolj ti je verjetno hudo, če ti to kje zunaj naredi, ampak kaj čemo, upamo lahko da jih ta trma čimprej mine.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

22.07.2009, 18:43

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Če bi bila razvajena, se ji ne bi bilo treba na tla metat in cmerit user posted image

Sicer je pa moj isti, faza pač, ali pa znamenje, kaj pa vem. Se ne obremenjujem dost s tem.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

22.07.2009, 22:17

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Faza...bo minilo..vsaj pri nas je:)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

22.07.2009, 22:24

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Pri nas se je začelo kmalu po prvem letu in še kar traja!!user posted image  Sicer se ne meče po tleh, se pa sama sebe mlati po glavi, če česa ne sme!user posted image  Pa kriči, ukazuje, zahteva,...

clock-img

22.07.2009, 22:38

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Faza... ki mine. Naša je bila od cca leta in pol do malo čez dve leti neznosna. Najbolje je ignorirat izpade, če le lahko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem