writing-img

2.zobek-boliii

clock-img

10.12.2004, 21:03

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Danes sem opazila, da nam kuka iz dlesni že drugi zobek. Adam je siten, joka, si tlači prstke v usta, slina mu teče v potokih. Mažem ga s calgelom, pa nič ne pomaga. Dobila sem tudi Dentinox, sam ga še nisem uspela namazat, ker ne vem, če je dobro dat takoj po calgelu, neko drugo zdravilo. Sem ga pa namazala z rdečim vinom in je zdaj zaspal. Zanima me, kolikokrat na noč lahko to ponovim in ali lahko dojenček dobi kaj proti bolečinam? Res mi je hudo, ko ga gledam kako ga boli. :(:(:(

Imate še kakšno idejo?

clock-img

10.12.2004, 22:05

clock-img

mirka

pencil-img

295

kakšne pa so te:kuza: kroglice. če smem prašat?

clock-img

10.12.2004, 22:09

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Ej maruška, brez zamere, sam tak neodgovorna pa spet nisem. Na rr sem zasledila, da pomaga če prst namočiš v rdeče vino. To je taka mala količina, da ostane na dlesni in otroka ne omami. Baje deluje proti bolečini. Pa iz prve roke ti povem, da moj sin ni čist nič pijan od tega.
Kot mami mi je pač težko gledat, kako ga boli. Ker nisi prijavljena, ne vem, če si že mamica, lahko pa poskusiš razumeti.

Sem pa tud jaz kot otrok spila kak požirek vina kot prava štajerka, pa sm še kr fajn gor zrasla.

Tebi pa na zdravje, na deci refoška!

clock-img

10.12.2004, 22:12

clock-img

jagoda

pencil-img

737

A to misliš OSANIT iz Avstrije? Če se dobi kaj pri nas, bi tudi jaz poskusila.

Glede apetita ni panike, ker se samo še dojiva (Adam je star 4,5mesecev). Dam mu sicer kaj (korenček, krompir, jabolko) za probat, ampak še ne za cel obrok.

clock-img

11.12.2004, 00:11

clock-img

Uršulinka

pencil-img

10

Jagoda,
nas Adam je pred nekaj dnevi dobil drugi zobek, smo si koncno malo oddahnili, ker mu tudi nic ni pomagalo...

clock-img

11.12.2004, 07:09

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Bravo za zobek Uršulinka! A vi mate tud Adama? O ti naši Adami... ubožci, ko jih zobki matrajo. Mi smo ponoči spali, ker zobek ni nagajal.

LP

clock-img

11.12.2004, 07:48

clock-img

puri

pencil-img

2171

Tudi jaz mu včasih namažem dlesni z vinom,ker se mi zdi,da mu edino to pomaga! To je res že star recept in še vedno je najboljši,nočem ga pa prevečkrat uporabiti,samo takrat,ko se mi zdi,da je zelo hudo in se mi smili!

Mislim,da to ne more nič škodvat,to mu samo malo omrtviči dlesni,da ga ne boli več tok!

Ja,ti otročki so res revčki,ker jih ti zobki tako matrajo!:((

LP

clock-img

11.12.2004, 22:25

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Jaz ne bi vedela, ker zobkov še nimamo, ampak tamalega pa dlesni že srbijo, saj bi pojedel vse roke, ki pridejo naokrog. In se mi zdi, da mu je všeč, če ga jaz nekaj časa "praskam" po dlesnih. A bi vašemu to kaj pomagalo?

clock-img

12.12.2004, 16:22

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Praskamo se non stop. Mamo tudi tiste igrače, ki se dajo v hladilnik in potem hladijo dlesni. To mal pomaga, ampak, ko res boli, si niti ne pusti več praskat!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem