writing-img

31 teden, gibi

clock-img

25.06.2008, 11:26

clock-img

masaj

pencil-img

10

Pozdravljene!
Ali mi lahko katera pove, če je normalno, da gibi otroka postanejo manj intenzivni od 31.tedna dalje?
Do zdaj je kar intenzivno brcal, sicer ne tako, da bi me bolelo, ko pa sem vstopila v 31.teden, pa so gibi postali manj intenzivni. Bolj se premika kot brca, pa še to premikanje ni tako močno kot je bilo. Na dan je gibov več kot 10 tako da ne vem, kdaj zagnati panikouser posted image ..
Za odgovore se vam zahvaljujem, lp

clock-img

25.06.2008, 12:17

clock-img

pufka

pencil-img

155

Ne skrbi,vse je ok. Normalno jeda se ne giba in brca tako kot prej saj ima manj prostorauser posted image

Mogoče bi pa mogla jes skrbet ko sm v 33.tednu in buta ko noruser posted image user posted image

clock-img

25.06.2008, 13:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.06.2008, 14:02

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Bodi pozorna, ker čutiti ga moraš. Tisto, da se manj premikajo proti koncu, je lari fari. Vseeno ga moraš čutiti, čeprav na drugačen način, ker ima manj prostora.

clock-img

25.06.2008, 16:50

clock-img

ina82

pencil-img

272

mene pa je komaj začel prav brcat tam nekje v 30 tednu, zdaj sem v 37 in me včasih prav zaboli kak zbrca tako da...je pa res da moj ne spada ravno v težko kategorijo tako da ima še verjetno prostor, kar se tiče gibov pa se itak štejejo po 35 tednu-tako je men moja G rekla

clock-img

25.06.2008, 20:20

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Tole s štetjem gibov vsak G po svoje reče. Eni po 35t, tudi moja G je tako rekla, eni pa že kar prej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem