cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

3 tedne stara in že ima zizike?

clock-img

12.07.2008, 12:25

clock-img

willma

pencil-img

839

Pri moji 3 tedne stari pupi sem včeraj pod prsti začutila eno zatrdlino, bulico. Ko sem pogledala kje se to nahaja oz. kaj bi to lahko bilo, sem opazila, da je bula točno pod njeno levo bradavičko. Tudi na desni sem zasledila bulico, sicer nekoliko manjšo.
Ni bilo videt, da bi jo to motilo ali bolelo, rdeče tudi ni, ampak ker še za kaj takšnega nisem slišala, me vseeno skrbi.

Je to normalno ali moram odhitet k zdravniku?

user posted image

clock-img

12.07.2008, 12:27

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

nam so v materinski šoli rekli da je to normalno, ker ima novorojenček kmalu po rojstvu povečane mlečne žleze ali nekaj takega in da je to normalno tudi pri fantkih.

clock-img

12.07.2008, 12:33

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Sicer ti tukaj ne morem pomagat, morda kakšne žleze.

Sem pa te hotela samo spodbudit, da Mariborčanke še vedno čakamo tvojo porodno zgodbo. In to zelo nestrpno, ker ene že gremo počasi rodit.user posted image user posted image  Daj no, vzemi si minutko časa in nam jo napiši, plis.user posted image

clock-img

12.07.2008, 12:38

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Naj te ne skrbi to je čisto normalno, je imela moja tudi.
Ne rabiš k P

clock-img

12.07.2008, 12:54

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Pri nas je tudi imela, pa tudi sinko je imel, a je pri njem zdravnica takrat rekla, da je to povečanje bezkavk in ni nič nevarnega.

clock-img

12.07.2008, 13:26

clock-img

Anonimen

Popolnoma normalen pojav, willlma, zaradi vpliva tvojih hormonov na dojenčico. Dokler ni boleče ali vneto, ni potrebno k zdravniku. Tako, kot ima tvoja nakazane dojke, imajo nekateri dojenčki zaradi hormonov menstruaciji podobno krvavitev. Kmalu bo minilo!

clock-img

12.07.2008, 14:19

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja jih je tudi imela, male zizike.user posted image  Do enega leta izginejo.

clock-img

12.07.2008, 15:30

clock-img

amaya

pencil-img

4434

moj je tudi imel in je počasi zginilo. Je pa to od tvojih hormonov (če se ne motim)....v glavnem krivi so hormoni user posted image . ne sekiraj se

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

12.07.2008, 16:24

clock-img

willma

pencil-img

839

Hvala punce!

Zdaj pa mi je še samo smešno....

zizike mauser posted image
in to zaradi maminih hormonovuser posted image

clock-img

12.07.2008, 18:23

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Eni je imela bulico (seveda zaradi hormonovuser posted image ) na njeni desni ziziki. Še kar veliko. Je pa zginila pred kratkim komaj. Pri cca. 8 mesecih.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

clock-img

12.07.2008, 20:46

clock-img

SaTiSa

pencil-img

303

Naša je imela enako, kot je že blo omenjeno so to krivi tvoji hormončki. Je pa minilo po kakih dobrih dveh tednih.

clock-img

13.07.2008, 12:46

clock-img

dory

pencil-img

8852

Naš mali jih je tudi imel...kolikor sva se pač uspela dojiti, in je potem sčasoma šlo svojo pot..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem