writing-img

5 mescov

clock-img

06.03.2008, 12:16

clock-img

_annela_

pencil-img

150

zanima me kaj bi lako dalauser posted image vse mu za jesti?sva probala ze malo s sadjem in zelenjavo pa mu ni kaj prevec,všeč!pa me zanima kako vasi?

clock-img

06.03.2008, 12:29

clock-img

April

pencil-img

5459

riževe kašice, krompir, brokoli, špinača, blitva. Tako je pri nas.

clock-img

06.03.2008, 12:33

clock-img

_annela_

pencil-img

150

bo pa star cez dva tedna 6 mescov

clock-img

06.03.2008, 15:02

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

naša ni hotla na začetku nič jest in smo neki časa fural mlečne kašice od milupe (riž-koruza, mešano sadje, korenček-riž..). ko se ji je pa to nehal gravžat (aka ko je odprla usta user posted image ), pa razno sadje. zdej pa gulfamo z zelenjavo (mešamo med sadje).

aja, to so une mlečne kaše, ki se mešajo z vodo (od4-6 meseca dalje). druzga niti pod razno ni hotla.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 6.3.2008 15:03:32 >

clock-img

06.03.2008, 20:20

clock-img

Zoya27

pencil-img

277

midve še nisma začele, mogoče drug teden. nam je patronažna svetovala jabolko in banano, pa tudi za milupine kašice je delala reklamouser posted image   bomo mi kr s svežim sadjem začeli, če bo le tamala sodelovala.

clock-img

07.03.2008, 22:27

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

mogoče še ni pripravljen...nekateri sprejmejo GH pri 7 mesecih
mi smo že zelo razširili nas jedilnik v zadnjih 2 tednih...
začeli pa smo z mlečno kašico z riževim zdrobom, banano, kuhan korenček in surovo naribano jabolko (to je vse, kar je sprejel na začetku)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

09.03.2008, 22:24

clock-img

december06

pencil-img

624

Našemu je zelo vščeč bučkin pire oz. bučke in cvetača. Rad pa zmaže tudi kašico od jabolke, slive (suhe) skuhano in banano. 

clock-img

11.03.2008, 10:19

clock-img

pupica25

pencil-img

117

Mi bomo v petek 6m, pa smo z gosto hrano tudi začeli že pri 5m. Začela sem s kašico iz kuhanega korenčka, nato pa dodajala krompir, kasneje še cvetačo, brstični ohrovt, koren petršilja, kolerabico. Zgostil pa sem z riževo moko. Ko smo zelenjavo nekako osvojili, pa sem začela z jabolkom, ki sem mu dodala korenček. Zdaj pa bom še z banano, hruško, breskvijo, itd. Razmišljam, da bom počasi začela tudi s kuhanim belim mesom (kurjim).

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

clock-img

11.03.2008, 18:36

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

jah, sadje je definitivno boljše od zelenjave user posted image .

Kako pa narediš zelenjavo? Vseeno se trudi mu ponujat in tiščat zelenjavo. Jo bo že jedel. ČE tudi ne danes.
Fajn je če začneš z zelenjavo in šele potem s sadjem, ker potem rajši zelenjavo jejo.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

11.03.2008, 21:11

clock-img

janja

pencil-img

1559

Mi smo že pred 14 dnevi začeli s sadjem. Pa je hitro sprejel (kuhano jabolko, banana, breskva), zvečer pa dobi (v načrpano mleko) riževe kosmiče, ki jih obožuje. V soboto bomo 5 mesecev, pa pričnemo še z zelenjavo. No, korenček z jabolčkom smo že probali, pa je kar šlo.

Jaz sem tudi pri prvem začela po dopolnjenem 4. mesecu riževo in ovseno kašico, ter sadne kašice. Po 5. mesecu pa zelenjavne kašice (korenček, krompir, koleraba, bučke, cvetača, por...). Pa je vse hitro osvojil, tako da smo pri 6. mesecih jedli že vse dovoljene jedi. Zelenjavo ima pa še danes zelo rad, pa je star 4 leta.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem