writing-img

5 teden - znaki - driska

clock-img

01.06.2009, 17:50

clock-img

zala1

pencil-img

48

Živjo, prosim vas za pomoč, če imam mogoče katera podobno izkušnjo. V soboto sem naredila test in je pozitiven. Zadnjo menstruacijo sem imela 28.4., enkrat sem že imela SS, sedaj me pa skrbi, ker me vsake toliko špika v jajčnikih in tko po kosilu, ko se najem imam potem drisko in moram večkrat na WC. Boli me želodec, ne vem kako naj opišem - stiska me.

A je to lahko tudi znak? Ful me skrbi, da ne bi bilo spet kaj narobe, ker si ga ful želiva.

Hvala in se opravičujem, ker je malce taka tema.

clock-img

01.06.2009, 17:56

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

JAZ sem imela skoraj iste znake,pa še tko telesno temperaturo tam čez 37,pa ful sem bila zaspana,ponoči,pa če nisem šla hitro lulati me je vse bolelo,držim pesti da bo vse o.k. in upam,da se oglasi še kater s svojimi izkušnjami 

clock-img

01.06.2009, 17:57

clock-img

zala1

pencil-img

48

Lindi, a je bilo vse ok, ali se je končalo s SS? Hvala, res me skrbi.

clock-img

01.06.2009, 18:07

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

ne,vse je bilo v redu,vsaj do sedaj,sem na začetku 5 mesecauser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.06.2009, 08:19

clock-img

polho3006

pencil-img

846

Jaz sem imela v začetku nosečnosti full drisko, full me jezvijo in sem ugotovila da te težave povzroča Elevit. Ko sem ga nehala jemati so se zadeve popolnoma umirile. Če jemlješ Elevit je možno da driskaš zaradi tega.

clock-img

02.06.2009, 08:28

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Jaz sem tudi 1. nosečnost imela prebavne motnje, skozi me je nekaj šraufalo in ščipalo pa krče sem imela ufffff....., nekje pri 9. tednu so se težave umirile.

clock-img

02.06.2009, 14:10

clock-img

vijolca

pencil-img

211

Zala1, pri meni je bilo zelo podobno. 5.-6. teden, zjutraj ob petih me je v postelji zagrabil en dolg krč v črevesju, včasih sem morala kar letet na WC, vse je šlo iz mene. Najprej sem mislila, da sem se zastrupila, čeprav mi ni bilo nič slabo ali kaj podobnega, ko pa sem videla, da me tudi čez dan nič ne zvija, apetit pa vedno večji, sem jutranjo pospešeno prebavo (mogoče čisto malo manj kot driska) pripisala nosečnosti. Po dobrem tednu se je čisto umirilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem