writing-img

6.otroška bolezen?

clock-img

10.12.2008, 10:03

clock-img

Neni13

pencil-img

391

Pozdravljene,

rabim en nasvet. Naš je imel 3 dni zelo visoko vročino,bili pri zdravnici, pregledali kri vse ok.Dejala,da je verjetno viroza. Danes 3 dan po padcu vročine na rdeči fleki po telesu.Kokr sem jaz brala, bi jih mogel dobiti takoj po padcu vročine, če gre za 6. bolezen ali ne?
Istočasno smo pa še dobili 1 zobek.Prvotno sem temu pripisovala vročino.
Zdravnico imamo komaj jutri.

clock-img

10.12.2008, 10:05

clock-img

Skye

pencil-img

3190

naša je dobila takoj naslednji dan po padcu vročine rdeče izpuščaje.......tako da ne vem kako pa je z tem, če se izpuščaji pojavijo komaj 3. dan po padcuuser posted image

Pri izraščanju zobkov pa velja, da vročina ni posledica izraščanja, temveč vročina pospeši izraščanje.

< Sporočilo je popravil Skye -- 10.12.2008 10:07:04 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

clock-img

10.12.2008, 10:10

clock-img

Neni13

pencil-img

391

popravek, nifo fleki, ampak rdeče drobne pikice

clock-img

10.12.2008, 10:47

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Tudi mi smo imeli 3 dni visoko vrocino...pa smo jo pripisovali zgornjim zobkom (ker spodnje ze ima) pa smo sli k P, po odvzemu krvi in urina je rekla da je kaka viroza. Naslednji dan je pozno popoldan dobil pikice, ki so zjutraj ze izginile. Nato sem poklicala P za ostale izvide in ji omenila te pikice, pa mi je rekla da je to sigurno sesta bolezen.

clock-img

10.12.2008, 11:57

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

IZVIRNO SPOROČILO: Jelcy

Tudi mi smo imeli 3 dni visoko vrocino...pa smo jo pripisovali zgornjim zobkom (ker spodnje ze ima) pa smo sli k P, po odvzemu krvi in urina je rekla da je kaka viroza. Naslednji dan je pozno popoldan dobil pikice, ki so zjutraj ze izginile. Nato sem poklicala P za ostale izvide in ji omenila te pikice, pa mi je rekla da je to sigurno sesta bolezen.

Isto

clock-img

10.12.2008, 12:01

clock-img

Anonimen

Zgoraj na vrhu imaš posebno rubriko, kjer piše o tej bolezni.
Jaz sem že pozabila kako je izgledalo, samo to da sta vnuček in hčerka pristala v bolnišnici.

clock-img

10.12.2008, 12:13

clock-img

rebeca

pencil-img

178

To je sigurno 6. otroška bolezen. 3 dni vročina potem pa izbruhnejo ispuščaji, tako je bilo tudi pri nas.

clock-img

10.12.2008, 12:30

clock-img

botrca

pencil-img

14679

http://www.ringaraja.net/forum/6%25otro%C5%A1ka_bolezen_ali_Roseola_infantum/m_928632/tm.htm

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

10.12.2008, 12:51

clock-img

Neni13

pencil-img

391

Hvala vsem za odgovore, a to sem že prebrala...
Sprašujem namreč, če je pri kateri trajalo 3 dni, od tega ko je vročina padla, da so se komaj pojavile rdeče pike.

clock-img

10.12.2008, 13:39

clock-img

Neni13

pencil-img

391

Smo dobili samo potrditev, da gre za eno od oblik virusov. Ni pa nujno, da je 6. bolezen.

clock-img

10.12.2008, 13:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Hvala vsem za odgovore, a to sem že prebrala...
Sprašujem namreč, če je pri kateri trajalo 3 dni, od tega ko je vročina padla, da so se komaj pojavile rdeče pike.

Ja pri nas.Samo, zdej sem čisto zmedena, ne vem al pri 6 ali pri 5.
Mah, če bi bila še 7 ali 8, bi jo zagotovo imeli.user posted image

clock-img

10.12.2008, 14:29

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Nam so se po 2 dneh pojavile pikice, pa tudi niso trajale 3 dni, niti 24 ur. 

clock-img

10.12.2008, 15:59

clock-img

Lucija Perc

pencil-img

27

Pri nas smo stari 10,5 meseca in nismo bili do sedaj še nič bolani. Morem kar nekam potrkat.
Me pa zanima do katere starosti pa dobi otrok 6.bolezen?? Ali jo dobijo čisto vsi??

23.01.2008 nam je polepšala življenje naša mala LANA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem