cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

7 dni čez rok

clock-img

06.07.2008, 20:49

clock-img

Anonimen

jaz sem 1 t. čez rok, moja G pa še kar čaka in čaka, na CTG me sploh še ni dala, na vsakem pregledu mi samo roko porine not, da vidim zvezde in odgovor je vedno," jah nič ni še, 1 cm si odprta, otrok je še visoko, MV ni zmehčan, prid čez 2 dni"!!! A je to OK, da so taki "šnelkurs" pregledi? A je v porod. kaj drugače, ker me tut ne vpraša kako sem jaz, mene pa zverinsko bolijo kosti, komi se sestavim da normalno-kolkotoliko -hodim, trebuh mi otrdeva vsak dan in to je tako-redno na 15-20 min pa to tak ene 3-4 ure to poteka...ona pa nič!!! a ma katera kake podobne izkušnje, mi lahko katera kaj svetuje....

clock-img

06.07.2008, 20:52

clock-img

Anonimen

Jaz bi šla sredi noči v porodnišnico se pokazat. Tam bi te vsaj pregledali.user posted image

clock-img

06.07.2008, 21:07

clock-img

Anonimen

Halooo, kdo pa je ta ginekologinja?user posted image

Pojdi v porodnišnico, naj ti naredijo CTG. Pripada ti. Naj strokovnjaki pogledajo tebe in otroka. Ne čakaj predolgo!

clock-img

06.07.2008, 22:26

clock-img

radika

pencil-img

37

Zdravo. Jaz sem tudi že tri dni čez rok pa hodim vsake dva dni v P na CTG. Moj G je tudi  ful čuden. Zadnje tri tedne sploh nisem imela pregleda pri njem. Pojdi kar v P, tam ti bodo sigurno naredili CTG. Srečno.

clock-img

06.07.2008, 22:38

clock-img

Anonimen

Pojdi v porodnišnico in reč da se slabo počutiš.Jst bi si že kej namisla,sam da bi me not obdržal.

clock-img

06.07.2008, 22:49

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Praksa naj bi bila taka, in tudi pri meni je bilo tako, da naj bi prvi teden po PDP-ju hodil na 3 dni na ctg in na pregled k svojemu ginekologu, potem pa naj bi hodil na ctg in na pregled na 2 dni v porodnišnico.
Pri meni je bilo tako, rodila sem 12 dni čez rok.

Glede na to, da si 7 dni čez rok, se lahko jutri povsem mirne vesti odpraviš v porodnišnico, kjer te bodo dali na ctg - svojo ginekologinjo pa pošlji v maloro, materuser posted image  - vsak normalen ginekolog da nosečnico v zadnejm mesecu vsak teden na ctg.

clock-img

07.07.2008, 09:14

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz se po PDP-ju hodila na 2 ali 3 dni na CTG v porodnišnico. Prvič sem šla na CTG 14 dni pred rokom. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem