cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

AC-Medgen

clock-img

18.12.2011, 16:26

clock-img

AnonimnaX

pencil-img

5

Zanima me, koliko časa se čaka pri Medgenu na izvide AC? Kolikor sem slišala, se jih dobi prej kot če greš v porodnišnico, ne vem pa koliko prej oz. v kolikem času tako da bi bila vesela informacije.

clock-img

19.12.2011, 07:20

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

Moje izkušnje v Medgenu. Pokličejo 14. dan od odvzema. Datum klica ti povejo vnaprej. Mene so poklicali 13. dan. Potem traja par dni, da dobiš še pisno. Pokliče te pa zdravnica in s tabo opravi razgovor.

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 19.12.2011 7:33:44 >

clock-img

19.12.2011, 16:21

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

Samoplačniško opravila AC, klicali so me 9. dan po odvzemu, pisno pa dobila izvid takoj naslednji dan po klicu.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

19.12.2011, 22:18

clock-img

Anonimen

tudi mene so klicali 9. dan po odvzemu, kasneje pa dobila še po pošti.

clock-img

19.12.2011, 23:21

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

poklicali so me 13. dan po odvzemu 

clock-img

27.12.2011, 12:56

clock-img

Anonimen

Jaz sem pa danes 14. dan po odvzemu, pa me še niso klicali. user posted image  Tiste, ki ste tudi bile na Medgenu, kdaj kličejo, dopoldne, popoldne? Je še kakšna varianta, da me pokličejo še danes?

clock-img

27.12.2011, 14:23

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem pa danes 14. dan po odvzemu, pa me še niso klicali. user posted image  Tiste, ki ste tudi bile na Medgenu, kdaj kličejo, dopoldne, popoldne? Je še kakšna varianta, da me pokličejo še danes?

So ti po odvzemu rekli kdaj bi naj bil klic? Mogoče zaradi praznikov niso prišli rezultati vzorcev. Pokliči v Medgen.

clock-img

27.12.2011, 15:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

So ti po odvzemu rekli kdaj bi naj bil klic? Mogoče zaradi praznikov niso prišli rezultati vzorcev. Pokliči v Medgen.

Evo, me je dr. Brezigarjeva poklicala, vse je ok. user posted image

clock-img

27.12.2011, 15:38

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

Evo, me je dr. Brezigarjeva poklicala, vse je ok. user posted image

Čestitke!! Zdaj pa uživanje na polno! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem