writing-img

AD3

clock-img

11.02.2005, 07:47

clock-img

maya1

pencil-img

325

DOBRO JUTRO
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

ali dajete vašim malčkom :duda: kapljice AD3 al boste počakale, da jih krčki minejo.
sicer naš Timi :duda: nima kčrčev, ampak se bojim, da bo kapljice slabo prenašal.
kakšne so vaše izkušnje s temi kapljicami.
lp
maya1

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

11.02.2005, 07:50

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi smo imeli krce,zaradi ad3 se slabse...pa sem v aut kupila oleovit in je blo vse ok :)

clock-img

11.02.2005, 07:53

clock-img

maya1

pencil-img

325

kakšna pa je razlika med temi kapljicami
hvala
lp
maya1

:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

clock-img

11.02.2005, 07:57

clock-img

dory

pencil-img

8852

Avstrijske so blazje...efekt pa isti :)

clock-img

11.02.2005, 07:58

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem tudi kupila Oleovit.

clock-img

11.02.2005, 08:37

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

Jaz od prvega meseca dajem AD3, pa ni nič krčev.

clock-img

11.02.2005, 08:41

clock-img

brbra

pencil-img

189

Mi pa smo jih začeli dajat v česu ko je bilo slabo vreme - nekje pri 2,5 mesecih. Če hodite na sprehode je vsa ta kemija malo brezveze, saj se vitamin tvori zgolj pod sončnimi žarki. Se pravi 20 minut sončka na dan pa je:bravo:

clock-img

11.02.2005, 09:20

clock-img

mala pika

pencil-img

72

Ja vitamin D se tvori pod sončnimi žarki, A vitamin pa ne.
Naš je imel krče, vendar sem mu postopoma dajala kapljce - 1 teden po eno, 1 teden po 2 ,... Se je lepo navadil in krči tako po večini primerov zginejo po cca. 3 mesecih.
Sedaj je 6m in sploh ni problema glede kapljic.

Včasih ko štrajka s hrano in noče jest, sem prav srečna, da vsaj zjutraj dobi kapljice tako da ima vsaj minimalni vnos nekaterih vitaminov.

Pa lep pozdrav!
Pika :metulj:

clock-img

11.02.2005, 09:40

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz sem jih za zdaj ukinila, ker je malo takoo zaprlo. zdaj bom počakala do pregleda in se posvetovala s pediatrinjo. niso pa te kapljice nobenega življenskega pomena, saj jih naši starši tudi niso dobivali, pa so ravno tako gor zrasli brez rahitisa. jaz se bom poskusila s pediatrinjo pogovorit, če obstaja kakšna alternativa (oleovit ali kaj drugega).

M

clock-img

11.02.2005, 10:10

clock-img

leah

pencil-img

660

Jaz sem jih moji danes prvič dala 5.T%ko,da zdaj čakam kaj bo kaj ali ne.Kolio časa pa trajajo krči,če trajajo,po doziranju.Torej kako hitro se pojavijoMoji sem jih dala dve uri nazaj,pa do sedaj samo malo brunda in se buni kot vedno.In ja ali so hujši od navadnih krčev,pa še to,ali ji naj jih še napej dajem,če jih bo imela.

clock-img

11.02.2005, 10:16

clock-img

p@tricij@

pencil-img

353

mi smo pa našima dvema dajali D-fluoretten iz nemčije. so pa tabletke in ni nič krčev.
imam pa še dve škatli viška (za 6 mesecev), če se katera odloči za te.

clock-img

11.02.2005, 11:21

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Jaz ji dajem D3 od treh tednov naprje, kadar ne pozabim, pa ni imela nobenih težav. če so jo že kdaj dajali krčki, so jo dajali ne glede na to a je dobila kapljice ali ne.

clock-img

11.02.2005, 11:27

clock-img

nežre

pencil-img

20

Nam je pediatrinja svetovala, naj počakamo do dopolnjenega tretjega meseca, ker našega dvomesečnika zelo matrajo koleki. Pred tremi tednu smo mu jih sicer že poskusno začeli dajat po 3 na dan, a ko smo prišli na 5, je bilo vse skupaj že neznosno - zanj in za nas. Rekla nam je, da naj mu mogoče poskušamo dajat ta mesec samo po eno na dan, ravno tolko, da dobi tisto minimalno količino vitaminov, pol po tretjemu mesecu, ko naj bi krči nekako izplahneli, naj bi pa začeli dozico poviševat. Sicer smo pa dosti na sprehodih, čeprav toliko zaviti, da koža sončka ulovi bolj malo. Ap sej bo zime tudi enkrat konec...

clock-img

11.02.2005, 11:47

clock-img

NIN@

pencil-img

397

Žiža kaka pa je razlika AD3 al pa kr D3, ti jih je otroška zdravnica dala. Jz imam AD3 doma pa ji nam ne odgovarjajo stari pa sno 7 tedno, bom raj še mal počakala.

Smo pa mi edina država v Evropi v kateri še predpisujejo te kapljice!!!!

lp
nin@:kuza:

clock-img

11.02.2005, 11:51

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Mi smo kapljice uvajali zelo, zelo počasi... za eno kaplico na teden sem dvigala do 6 kapljic. Krče je imel samo prve tri dni:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem