writing-img

ASPIRIN PLUS C

clock-img

30.10.2006, 18:14

clock-img

Anonimen

Z dragim delava na user posted image , včeraj sem vzela aspirin plus c, sej vem ampak avtomatsko sem se spozabla in ga vzela, ker mam grozen prehlad. Zanima me ali je lahko kaj narobe če sem noseča? Hvala za vse odgovore.

clock-img

30.10.2006, 18:34

clock-img

ona

pencil-img

3685

po mojem ne bo nič narobe,ampak drugič raje vzami lekadol,ker tega se baje lahko vzame v nosečnosti!user posted image

clock-img

30.10.2006, 18:59

clock-img

tejčika9

pencil-img

45

nič ne škodi bolj škodi virus plodu kot pa tableti tko so saj meni razložil k sm bla med nosečnostjo prehlajenam in sm paničarla pri dr.

clock-img

31.10.2006, 08:45

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Na listku verjetno piše da se posvetuješ z zdravnikom ali farmacevtom.je najbolj ziher.Tudi jaz prisegam na lekadol.Pa tudi za blaženje bolečin v grlu je priporočljivo lizanje določenih pastil, ki se jih zdaj ne spomnim.So pa od hrvaškega proizvajalca.Najboljše je vprašat v lekarni.

clock-img

31.10.2006, 12:35

clock-img

girly

pencil-img

951

brez potrebe se nerviraš.seveda je res,da se moraš v nosečnosti pred jemanjem kakršnih koli zdravil posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom,ampak kakšen aspirinček zagotovo ne bo škodil.kot je že tajčika rekla-virus škodi bolj kot aspirin.se pa strinjam,lekadol je boljši (malo tud takega plus C)

lep dan

Kris je najin sonček :)

clock-img

31.10.2006, 15:46

clock-img

Tia27

pencil-img

364

Aspirina ne priporočam nobenemu, saj acetilenska kislina razžira sluznico želodca, lahko se dobi ulcus, oziroma rana na želodcu, veliko obolelih z ranami na želodcu povedo, da so ga jemali, raje vzemi Lekadol, ki na plod nima vpliva, učinek je pa isti kakor Asprin, ni tako nevaren kot Aspirin.Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem