writing-img

A je Vrbsko jezero ...

clock-img

04.03.2009, 20:35

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

.. dostopno za sprehajanje ali je tudi vse sprivatizirano tako kot ob Faaker Seeju (Baško jezero pri Beljaku), da ne smeš sploh do obrežja jezera?

Sklepam, da zaenkrat še nimajo psi prepovedi se sprehajat po obali, glede na to, da nekako še ni sezona kopanja user posted image

clock-img

04.03.2009, 20:51

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

.. dostopno za sprehajanje ali je tudi vse sprivatizirano tako kot ob Faaker Seeju (Baško jezero pri Beljaku), da ne smeš sploh do obrežja jezera?

Sklepam, da zaenkrat še nimajo psi prepovedi se sprehajat po obali, glede na to, da nekako še ni sezona kopanja user posted image

Nimam blage veze, ampak Faker Si mi pa zelo lepo zveni user posted image

clock-img

04.03.2009, 21:05

clock-img

Gina

pencil-img

12402

A Vrbsko jezero v dalmaciji al kje je že ob morju misliš al sem zamešala s kakšnim drugim jezerom?

clock-img

04.03.2009, 21:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

user posted image user posted image

Ko sem bila stara toliko kot ti, se ni bilo privatizirano.

clock-img

04.03.2009, 21:08

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

A Vrbsko jezero v dalmaciji al kje je že ob morju misliš al sem zamešala s kakšnim drugim jezerom?

Gospa učiteljica, Vrbsko jezero je na Korrrrroškem.

clock-img

04.03.2009, 21:08

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ti si pa poliglot volga. user posted image  Po angleško bereš nemščino, da dobiš slovensko različico. Ql. user posted image

clock-img

04.03.2009, 21:09

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ti si pa poliglot volga. user posted image  Po angleško bereš nemščino, da dobiš slovensko različico. Ql. user posted image

jah, koko pa drugače user posted image

clock-img

04.03.2009, 21:10

clock-img

Gina

pencil-img

12402

A potem je tisto vransko jezero. Jp, geografija je pa moja naaaajšibkejša točka. Zato sem pa vprašala. Postavi me nekam, pa se bom zgubila. user posted image  Boljše da ne na Vrbsko jezero....user posted image

clock-img

04.03.2009, 21:12

clock-img

Volga

pencil-img

9346

A potem je tisto vransko jezero. Jp, geografija je pa moja naaaajšibkejša točka. Zato sem pa vprašala. Postavi me nekam, pa se bom zgubila. user posted image  Boljše da ne na Vrbsko jezero....user posted image

ja, Vrbsko je pa na Hrvaškem. Pa stric Google tudi dela, veš user posted image mislim, no, saj sem kar odprte glave, kadar zinem...samo, če pa Google dela zate, pa toliko bolje. user posted image

clock-img

04.03.2009, 22:22

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Vrbsko = Wörther See

Na Fakerskem (men je tudi tole bolj vsec user posted image ) smo bili pa lani aprila, pa smo mal spregledali table "Privatno - prepovedano prečkanje al zadrževanje", glede na to, da ni blo nobenga nikjer in da na eno privatno posest niso bila zaprta vrata.

clock-img

05.03.2009, 07:33

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Bolj ali manj je vse ograjeno in ne mores cisto do obale. 

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

05.03.2009, 08:06

clock-img

muška

pencil-img

3223

faker ze je privatiziran? Verjetno kakšne kos, al kar cel? lani smo se vozili tam mimo, pa mi je bilo ful luštno.

clock-img

05.03.2009, 08:20

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Bolj ali manj je vse ograjeno in ne mores cisto do obale. 

Pozabi, sem zamnejala s Klopinskim jezerom. Sori.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

05.03.2009, 13:20

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

IZVIRNO SPOROČILO: muška

faker ze je privatiziran? Verjetno kakšne kos, al kar cel? lani smo se vozili tam mimo, pa mi je bilo ful luštno.

Jap - ce prihajas iz Beljaka, so same posesti ograjene z ograjami, pomoznosti kako kolibo in pomolcki. Potem, ko se to konca, je en del kot mocvirje, potem se zacnejo pa hoteli al kaj vem kaj - tisto je pa itak ograjeno. Na eni strani je pa mocvirnato in zagrajeno z ograjo. Vsaj mi lani nismo nikakor nasli dostopa, razen prek privatne posesti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem