writing-img

A je kaznivo...

clock-img

27.09.2008, 12:25

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

... če se švercam na wireless-u?... čakam idiotski Telekom/Siol, da mi priklopi Duo, ampak tačas mi pa ne znese biti brez Interneta... in sem našla eno nezaščiteno omrežje... dela, čeprav je nizek signal... a se to sme?

clock-img

27.09.2008, 12:47

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Ti se naumno nared, pa reč da nisi vedla. Da si mislna, da so ti že prklopil.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

27.09.2008, 12:52

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Aja a kdo ve, da uporabljam to omrežje? user posted image

Da sem pa mislila, da so mi že priklopili Duo, je pa nemogoče... nimam še priključka v stanovanju... in notebook lovi wireless Internet samo na okenski polici, en meter stran pa ne več user posted image ... na hišnem računalniku ga pa sploh ni... na-a, da sem pa TAKO blesava, pa ne bi nihče verjel. user posted image

clock-img

27.09.2008, 13:01

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

ja, da se ugotoviti, če kradeš signal, samo če je nekdo tok smotan, da se ne zna zaščititi, potem tudi ne bo pogruntal, da si priklopljena na njega

clock-img

27.09.2008, 13:11

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

A, potem pa fajn... zasilno bo že, dokler se Telekom/Siol ne zmrda.

clock-img

27.09.2008, 13:49

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

... a se to sme?

---------------------
user posted image  Staraš se, Kerensa, od kdaj pa tebe zanima kaj se sme in kaj ne?! user posted image

ROŽICA

clock-img

27.09.2008, 15:16

clock-img

norge

pencil-img

377

Men je možiček rekel, da eni nalašč pustijo nezaščitenega, da lahko pol tožijo (baje bajne vsote..user posted image user posted image ). Kako je pa s tem pri nas pa user posted image user posted image

clock-img

27.09.2008, 17:30

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

eh, meni se včasih sami priklopi na soseda,....
kaj sem jaz kriva, naj si ga zaščiti

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

27.09.2008, 18:01

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Ce nima zascitenega, si je sam kriv. Tako da se ne sekiraj prevec. 

clock-img

27.09.2008, 18:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

eh, meni se včasih sami priklopi na soseda,....
kaj sem jaz kriva, naj si ga zaščiti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2008, 19:10

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Mogoče imaš pa kako zastonj brezžično točko zraven? Pri nas jo imamo po celi občini, samo ne dela zmeri.

clock-img

27.09.2008, 22:39

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I
Staraš se, Kerensa, od kdaj pa tebe zanima kaj se sme in kaj ne?!

Staram se res, ja... naslednji mesec bom 30... ampak "rahlo" dvomim, da ima tole kakšno zvezo z mojo "starostjo". user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Mogoče imaš pa kako zastonj brezžično točko zraven? Pri nas jo imamo po celi občini, samo ne dela zmeri.

Ja, imam "neoWLAN", ampak je tako šibek signal, da je kar joj... aja, pa mimogrede - za tale "neoWLAN" mi napiše, da je plačljiv... ja zakaj pa to? user posted image

clock-img

27.09.2008, 23:23

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Moj pravi, da je kaznivo, razen ce ni oznacen kot javna tocka oz. hotspot. Zakaj ne zasciti - ker mu ni treba, ker ni obvezno user posted image

clock-img

28.09.2008, 00:16

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Moj pravi, da je kaznivo, razen ce ni oznacen kot javna tocka oz. hotspot. Zakaj ne zasciti - ker mu ni treba, ker ni obvezno user posted image

KAJ BO  TE kaznivo, če se ti včasih sam priklopi gor, .....

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

28.09.2008, 09:24

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Tud jest sem se nekaj časa švercala na prenosniku ,ker se mi ni dalo vleči kabla od rutarja.Ampak vem da nisem bila edina pol so pa na občini nažalost zakodirali pa sem mogla potegnit kabeljuser posted image

clock-img

28.09.2008, 09:48

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Jaz pa sploh nemorm zaklent wirelessa, sem že tokrat klicala na amis zakaj ne pa so mi povedal, sam zmeri pozabm amapk uglavnm se ne da user posted image ker drugače se mi zdi da ne bi mogle met 4 cimre interneta (kao k ma ena na kabel, 2 prenosca jaz pa usb antenco).

clock-img

28.09.2008, 15:44

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Zakaj pa je "neoWLAN" plačljiv?... oz. a je sploh?... omrežje je javno, imam dostop, prijavim se na strani, dobim SMS z geslom na GSM... na ceniku pa piše, da 5 minut stane 0,2€... za Mobitel GSM/UMTS uporabnike, ki dostopajo preko svoje GSM številke... kakor jaz... a če vpišem službeni Siol, bo pa zastonj? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem