cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A je to ovulacija?

clock-img

06.10.2005, 11:33

clock-img

malicki

pencil-img

466

Živjo punce.
Jaz bi se rada samo nekaj prepričala. Spremljam debate že nekaj časa, se mi je zdelo da vse vem, sedaj pa prazna glava.
Zdaj prvi mesec delava na user posted image  . Prej sem vedno jemala tabletke in ne vem kako se občuti ovulacija, v 3-mesečni pavzi nisem bila preveč pozorna, se mi pa zdi da sem imela podobne bolečine.
Ta mesec bi naj imela O od 4-9.10, torej ta teden. Večina vas omenja da O občuti z špikanjem v jajčniku. Mogoče sem v torek (4.10.) to čutila ampak čisto čisto rahlo, včeraj pa me je začelo boleti v sredinskem predelu - prav čutila sem bolečino in jo danes še vedno, vendar je mogoče nekoliko manjša. Ne vem - kot da bi se mi v maternici nekaj dogajalo.
Tudi ko sva z dragim user posted image user posted image  sem čutila kot da bi me nekaj notri bolelo, ali pa bilo bolj občutljivo. Ne znam opisati ravno najboljše user posted image  
Sluzi nisem opazila, razen mogoče bel izcedek, podoben belemu toku le malce gostejši.

A je to mogoče O? Ve ste res edine ki jih lahko povprašam, ker nočem da prijateljice in sestra izvejo da delava na user posted image . Bo presenečenje.
Hvala.

clock-img

06.10.2005, 11:37

clock-img

Linda25

pencil-img

638

Pozdravljena,

moje mnenje je, da je to O, pa še z izračunom se ujema. Torej, v akcijo.

Pa veliko sreče.

clock-img

06.10.2005, 11:39

clock-img

Anonimen

Ja, pri meni izgleda podobno, tako da je to verjetno res to.

clock-img

06.10.2005, 11:40

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Aja?? Kot jaz vem se tak izcedk pojavi po O, med O pa je izcedk prozorn!?!

clock-img

06.10.2005, 11:43

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Ni nujno, da imaš med O sploh kak izcedek. Tako, da, če je bil bel, ni nujno, da je bil zaradi O. So pa vsi drugi znaki podobni, kot med mojo O, tako, da tudi jst mislim, da si čutila O.

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

06.10.2005, 11:45

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ja, jaz tudi mislim da bi glede na bolecine lahko bila O.

Sluz pa, pri meni je tudi prozorna, po mojem mnenju je tudi takrat O, sedaj ce kaksen dan falim, pa se tolazim s tem , da tako redno delava na tem. Jaz gledam namrec na vec dni skupaj, ne samo po tistem izracunu.

Tako da jaz mislim da je to pravo, glede izcedka pa nisem sigurna user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

06.10.2005, 11:48

clock-img

malicki

pencil-img

466

Hvala punce, res ste hitre. Hotela sem samo vedet če je to res O, saj drugače sva pa itak redno v akciji  user posted image .
Prozorne sluzi nisem opazila, me je pa ta mesec spet nekaj malega mučil izcedek, ki vedno pride kadar sem malo bolj pod stresom.
Bom boljše vedla naslednji mesec.

clock-img

06.10.2005, 11:49

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pri meni se pojavi bolečina podobna menstruaciji.Traja različno in ne čutim jo vsak mesec..Včasih me tako boli,da moram vzeti tableto.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

06.10.2005, 11:50

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

No, tudi jaz sem se tipala v času ovulacije in sem imela tako posebno lepljivo sluz, sedaj pa že bel izcedek. Pa špikalo me je v jajčniku. Me pa že od nedelje boli v maternici.

clock-img

06.10.2005, 11:53

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: KODA

Pri meni se pojavi bolečina podobna menstruaciji.Traja različno in ne čutim jo vsak mesec..Včasih me tako boli,da moram vzeti tableto.

In kolk časa je ta bolečina prisotna??

clock-img

06.10.2005, 11:53

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ups. Sori, sem prehit prebala. Vidm da različno. Ampak cca?? En teden?

clock-img

06.10.2005, 14:39

clock-img

MetkaR

pencil-img

18

Malicka, najbolj točno boš vedela, če si boš vsak dan zjutraj, preden vstaneš, merila bazalno temperaturo: s termometrom z živim srebrom (ne digitalnim) 5 min v usta, po možnosti ob isti uri preden vstaneš. Boš videla, ko ti bo temperatura narasla za 0,3 do 05, stopinje, takrat imaš ovulacijo oz. je treba delat na bebici že nekaj dni prej, preden se ti dvigne temperatura. To je najbolj ziher!

Lep pozdrav!

clock-img

06.10.2005, 19:15

clock-img

Nely

pencil-img

193

Tudi jaz bi rekla, da je to ovulacija, vsaj glede na bolečine, ki jih opisuješ.
Mene včasih med ovulacijo tako boli in špika v jajčnikih, da je neznosno.
Boli me pa ene dva-tri dni, potem pa je že ok.

Najbolje pa je, da si meriš BT, tako kot ti je že napisala MetkaR. Na ta način boš najlažje videla, kdaj imaš ovulacijo.

lp,
Nely user posted image

clock-img

06.10.2005, 23:05

clock-img

KODA

pencil-img

4015

BaguSka.Traja lahko 30 min.1uro,2uri,3 ure,ali 15minut.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem