writing-img

A kupujete kaj v Metroju?

clock-img

08.07.2005, 11:24

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

V Avstriji seveda. Pa mislim, za otročke. Plenice, hrano (kašice takšne in drugačne) in podobno.

A sploh kaj od tega imajo tam in a je kaj bolj poceni?

No, to me zanima!

Pa-pa, :pika:

clock-img

08.07.2005, 12:35

clock-img

Anonimen

Jaz sem bla lih včeraj doli!ti lahko povem točno za neke artikle:
:sloncek:pampers new baby 3 (56kom.) : 13,29evrov

:sloncek:pampers robčki 4x63kom. : 9,09evrov

:sloncek:komplet kratke hlače in majca št.62 : 6,99evrov

zdaj pa nevem če je to ravno ugodno:zmeden2:.mislim, da se le cotke splačajo in imajo res par dobrih!:love:

clock-img

08.07.2005, 13:27

clock-img

mala Tinka

pencil-img

185

Mi ponavadi, če smo kje v bližini in je akcija (pribl. na vsaka 2 meseca) kupujemo Pampers robčke (6 zavitkov v škatli - Jumbo pack) stane manj kot 10 Eurov, kar je zelo ugodno. Smo pa kupovali tudi Hipp mleko, pa včasih kašice, drugače pa se niti ne splača preveč.

clock-img

08.07.2005, 13:39

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila enkrat, pa sem šla z dolgi nosom ven. Dobro, hrane nisem gledala, ostalo je bila pa ciganarija.

clock-img

08.07.2005, 21:10

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Dokler si dobil nazaj davek smo mi kupovali tam vso tehnično robo; fotoaparat, kamero, avtoradio,.... pa veliko od hrane in kozmetike se je tudi splačalo kupit. Sedaj, ko ne dobiš več nazaj davka pa se razen redkih izjem ne splača. Domov namreč dobivamo kataloge in preverjam. Tako, da nazadnje, ko sva bila v Avstriji sploh nisva šla v Metro.

Meni se tudi ne zdi ciganarija, je pa res, da oblačil nisem nikoli ne gledala ne kupovala tam, razen eno kapo za sina lani.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem