writing-img

A lahka???????

clock-img

22.03.2005, 21:23

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Si odprem en Breezer??????:zmeden:
Se mi ga tolk lušta, pa mam glih enga v hladilniku. Če ga ne smem, me bo pobralo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ups:

clock-img

22.03.2005, 21:35

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz ga ne bi, ker je notri kar nekaj ruma. Naj bi se izogibale žgani pijači.

Odločitev bo pa seveda tvoja.

Al pa naredi dva, tri požirke, ostalo pa naj spije en drug.

clock-img

22.03.2005, 21:35

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Jo potem pa dej:)-:)-:)-, čeprav ni glih "po predpisih" in tako. Če se 1x na kvatro pregrešiš, ne bo nič hudega;), pretiravati pa ne smeš, a prov:)-:)-:)-

pa-pa Mina1

clock-img

22.03.2005, 21:38

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Ma, saj jaz drugače sploh ne pijem! Sam ta :hudicek: Breezer mi pa ne gre iz glave!!!! V bistvu je noter sam 5% ako. Ampak ...........:ups::ups::ups::ups:
Mina1, itak je sam en!!!!!

clock-img

22.03.2005, 21:41

clock-img

Pinja

pencil-img

354

Eden ni nobeden :)- :)-! Ti ga kar dej, če ti paše! Pretiravat pa ni treba, da ti ne bo zapasal, pa boš še kakšnega kje v kotu najdla :)-! Sej veš kaj pravjo, če si neki močno želiš in tega ne dobiš, ima otrok potem materino znamenje take oblike. Da ne bo mel tvoj :duda: slučajno flaše ;).

clock-img

22.03.2005, 21:42

clock-img

Anonimen

Po mojem tudi fejst mrzlega lahko.

clock-img

22.03.2005, 21:44

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Tale :hudicek: je v hladilniku že ene pol leta!!!! Pri nas noben ne pije, moj :duda: bo pa izgleda alkoholik!:zmeden::ups::ups::ups:

clock-img

22.03.2005, 21:45

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

A bo;) - zdej pa šibej v hladilnik po tale tvoj Breezer;)

Spij še zame, ko ne bom več dojila, bom pa tudi jaz spila pivce za živce:)-:)-:)-)

pa-pa Mina1

clock-img

22.03.2005, 21:48

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Sem si ga odprla!!!:ups: Ko bom dojila itak ne bom!!!!:bravo: Piva ne pijem sploh :bruh:, mi je pregrenek!!!!
To bi pa bilo zanimivo, da bi imel naš :modri: flaško sredi čela!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

22.03.2005, 22:15

clock-img

petraCBU

pencil-img

274

Men pa vsake lepe cajte (nekje 2x na mesec) zapaše požirek piva. Takrat si z mojim dragim odpreva enega pred TV in si bratsko razdeliva; meni 2 dcl, njemu ostalo :) To zagotovo nikomur ne škoduje!
P.

clock-img

22.03.2005, 22:53

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Evo, sem ga popila malo manj kot polovico! Zdej mi je pa slabo!!!!!!:( Mi je čist prav, ka pa opijam svojega otročka!!!!!!:zmeden::ups:

clock-img

23.03.2005, 09:59

clock-img

saba

pencil-img

1221

se mi zdi da ima breezer isto alko kot piva...

sam vidiš. zdaj pa ti je slabo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

tako je še boljše, ker ga drugič ne boš odprla:)-:)-:)-

..joj to je isto kot jaz včeraj za kosilo...doma sem imela skuhano joto...jaz pa v trgovino po sirni burek, prav sem ga mogla pojest, ker čene bi umrla.....
bo pa jota za danes

:bravo::bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem