writing-img

A ste kaj zmatrane?

clock-img

22.10.2005, 09:19

clock-img

Anonimen

Pozdravljene mamice.

A ste kaj zmatrane? Jaz imam full energije  user posted image user posted image user posted image . Kar nekaj bi delala, hodila, še tečt bi najraje šla, če mi ne bi bil trebuh v napoto. Zvečer sploh nisem zmatrana in se mi do polnoči sploh ne ljubi iti spat.

A je to normalno proti koncu nosečnosti?

clock-img

22.10.2005, 10:11

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

jst sm šla malo čez sredo user posted image  in se počutim kar ok. predvsem v primerjavi s prejšnjimi mesci. zdej spim manj kot 8 ur in ne potrebujem popoldanskega počitka. malo me sicer ubija vožnja z obale v lj (kjer delam parkrat na teden), drugače je pa ok. prejšnji teden sm bla z možem na švedskem na enem golf turnirju in sm trikrat prehodla cca 8 km. smo rabli približno 4 ure (je treba vsake tolko malo počakat). in potem okoli 15 ur vožnje z avtom domov. sicer me je to malo ubilo. smo pa čez vikend še sestavli napravo za fitness in sm bla kr precej aktivna. malo utrujenosti sicer je, ni pa nevzdržno...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

22.10.2005, 10:46

clock-img

Anonimen

Evii a redno igraš golf? Jaz tudi razmišljam, da bi po porodu začela s tečajem . Moj lubi me non stop nagovarja. On ga že nekaj let igra, vendar sem do zdaj raje hodila ob njem in iskala žogice. Kje pa igrata? Midva predvsem v M. Toplicah. A sta že bila pri nas?

clock-img

23.10.2005, 22:31

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

živijo.
Jaz imam pa popolnoma prazne baterije. Je pa res, da z user posted image  urejava še zadnje finese v hiši in sem od jutra do večera na nogah.
Sicer pa bo jutri ali pa v torek že konec in bomo potem samo počivali
user posted image  user posted image  user posted image .
Pa uživajte
Pa pa

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

23.10.2005, 23:11

clock-img

Anonimen

Jaz sem v 7. mesecu nosečnosti in sem vedno bolj lena.
Pa sem bila že prej "orenk", tako, da... user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem