writing-img

A za ta nateg ste že slišali?

clock-img

14.03.2012, 18:34

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Lyoness Cashback. Kupiš in dobiš denar nazaj.
Me zanima, če je katera že slišala za to kartico, podjetje.
Jaz sem pred dnevi z enim govorila in bolj ko tuhtam, bolj se mi zdi nategnjeno.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

14.03.2012, 18:53

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

http://www.ringaraja.net/forum/m_4382783/mpage_2/key_/tm.htm

Da, draga.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

14.03.2012, 19:07

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

O, a tolk star je že ta nateg, pa še kar nategujejo. OMV pa še kar čakajo, bo zdaj zdaj! Baje. Noro. user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

14.03.2012, 19:13

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Lyoness Cashback. Kupiš in dobiš denar nazaj.
Me zanima, če je katera že slišala za to kartico, podjetje.
Jaz sem pred dnevi z enim govorila in bolj ko tuhtam, bolj se mi zdi nategnjeno.

quote]Jest jo uporabljam že 1leto in ti lahko povem da sistem deluje.
Kupujem tudi v Avstriji in na Slovaškem sem jo že uporabla.

TI POVEM DA NI NATEG.

< Sporočilo je popravil Kliki -- 14.3.2012 19:14:46 >

clock-img

14.03.2012, 19:16

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

O, a tolk star je že ta nateg, pa še kar nategujejo. OMV pa še kar čakajo, bo zdaj zdaj! Baje. Noro. user posted image

So to zelo dolgi postopki da pride taka firma notr. Je pa Spar notri.

clock-img

14.03.2012, 19:22

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Aha, 1% dobiš nazaj, a ne? Jaz bi ga dobila nazaj v 5ih letih torej.

Kakorkoli obrnem, mi sistem ne deluje varčevalno ampak zapravljalno. Usmeri te v točno določeno trgovino, četudi je dražje,k kupiš tam, da lahko nekdo v Švici mastno obogati.
Vojaki na terenu pa ponujajo kartico: ne dovolite, da veliki trgovski centri služijo. Kaj pa je to? Dobrodelnost'

(M. Wright - Edelman)

clock-img

14.03.2012, 19:22

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Oprosti, vendar je to malo zakomplicirano.....

Kako koristiti Lyoness prednosti v poslovalnicah SPAR

S podjetjem SPAR sodelujemo izključno na osnovi SPAR DARILNIH KARTIC* (LYONESS CASHBACK kartica v njihovih poslovalnicah ne deluje)

Da bi koristili LYONESS prednosti je potrebno SPAR DARILNE KARTICE* pridobiti na LYONESS prodajnih mestih:
- PRODAJNA MESTA BONOV
- NA SEDEŽU PODJETJA (Lyoness, Žolgarjeva 17, 2000 MB)
- S SPLETNIM NAROČILOM

* POMEMBNO OPOZORILO: ČE BOSTE SPAR DARILNO KARTICO PRIDOBILI V POSLOVALNICAH SPAR, NE BOSTE UPRAVIČENI DO LYONESS POVRAČIL!

SPAR poslovalnice niso opremljene s tehnologijo za odčitavanje LYONESS CASHBACK kartic ZATO JIH PRI PLAČILU s SPAR DARILNO KARTICO NE PREDLOŽITE (trgovci in trgovke, ki vam kupljeno blago obračunajo na blagajni, LYONESS CASHBACK KARTICE ne poznajo niti niso obveščeni o poslovnem sodelovanju SPAR - LYONESS).

V in pred poslovalnicami SPAR in INTERSPAR je strogo prepovedano pridobivanje novih Lyoness članov, prav tako je strogo prepovedano kakršno koli ponujanje, vsiljevanje ali prodaja SPAR DARILNIH KARTIC naključnim obiskovalcem ter zaposlenim v poslovalnicah SPAR in INTERSPAR. Tovrstne kršitve bodo dosledno sankcionirane!

clock-img

14.03.2012, 19:25

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Aja, še to mi razloži: Kakšni dolgotrajni postopki? Traja leta in leta? To morajo biti noro dobri postopki.

(M. Wright - Edelman)

clock-img

14.03.2012, 19:27

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

ja moraš it spar darilno kartico it iskat na prodajno mesto lyoness bonov.
Ki pa jih je v sloveniji kar nekaj.

clock-img

21.03.2012, 19:53

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Aja, še to mi razloži: Kakšni dolgotrajni postopki? Traja leta in leta? To morajo biti noro dobri postopki.

Ja najbrž se pogajajo o tem kokiko % bodo meli al kaj. Itak je pa bencin tolk drag da rajš v avstriji tankam in to na OMV bone.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem