|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Lyoness?!
29.9.2009 9:17:47   
Urko15
Vse skupaj ne stane prav nič, razen če želite še kaj zaslužiti zraven. V vsakem primeru, pa je to kompleksen sistem, kjer za vsakih 50 EUR zbranih popustov dobite vsaj 450 EUR na svoj O/R. V kolikšnem času, pa je odvisno le od vas.Denar, ki kroži v sistemu je samo denar trgovcev, ki dajo določen popust za to da nakupujete v njihovih trgovinah.To je isto kot če rečete prijatelju, ki išče avto, telefon, frizerja, karkoli, kje naj to kupi. V vsakdanjem življenju ves čas nekaj nekomu priporočate ali "rihtate" pa nimate nikoli nič od tega.

(odgovor članu martin32v)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Lyoness?!
29.9.2009 15:40:01   
pety78
Jaz imam že nekaj časa kartico, ampak je ne uporabljam. Včlanila me je sestra. Takrat so bile še brezplačne članarine, sedaj moraš pa za vsako članarino nekaj plačati, mislim da cca 10 EUR, kar pomeni, da za 10 mojih prijateljev potrebujem 100 EUR....V uh me piš....user posted image  

_____________________________



(odgovor članu martin32v)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Lyoness?!
11.11.2009 16:49:41   
abc100
A se sedaj že kaj ve, kdaj pride OMV v ta sistem? 

_____________________________

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez


(odgovor članu martin32v)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Lyoness?!
11.11.2009 19:31:40   
Urko15
Članarina za novega člana ni več 10 EUR ampak le 2!

_____________________________

Naj živi...

(odgovor članu martin32v)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Lyoness?!
11.11.2009 20:05:02   
Urko15
Kot jaz vem bo odslej tako 2 EUR.

_____________________________

Naj živi...

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Lyoness?!
12.11.2009 13:39:21   
FLASK_A
hm... A da se splača?

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 12.11.2009 13:40:30 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Lyoness-NUJNO NASVET!!!!
16.11.2009 19:03:11   
parfum
Naj mi nekdo pove, kaj je moj dragi naredil. Namreč, neka strašno uspešna črpalkarica s področja gorenjske ga je prepričala, da je to posel stoletja, da naj postane poslovni partner in vlagatelj. In on je brez vsake pogodbe, na lepe oči plačal najprej 2000 € zato, da je postal poslovni partner, potem pa še 2000 € za nekakšno angleško matrico. Uspešna levinja je rekla, da bo v 3 do 5 let dobil 155.000 € na račun angleške matrice, če bo kaj delal, ali ne. On je denar nakazal na nek račun v Švici in sicer preko NKBM, kjer naj bi bila zadeva že utečena. Skratka, nateg, težak 4000 €. Gospa je prepričljiva, na osnovi svojih diamantnih uspehov pri Amwayju, svoje anamneze, itd.. Je še kdo, ki je kaj takega naredil? Zame je zadeva zrela za pregon zaradi zavajanja. Vem tudi, da je sam kriv, za tako neodgovorno odločitev, pa vendar, za vsem skupaj tiči organiziran kriminal, zavajanje, itd. Gospa se tudi hvali, da je zadeva povsem super, saj je direktor slovenskega Lyoness sinček namestnika predsednika GZ, Sadovnik (korupcija?).

Ima kdo kakšen nasvet ali podobne izkušnje?

Hvala!

(odgovor članu ROZSI)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Lyoness-NUJNO NASVET!!!!
16.11.2009 19:11:42   
detelja
kolko jaz vem je članarila 12 eur...plus tega ti pride v poštev če npr. v mullerju kupiš bone nekje pri vrednosti 80 eur dobiš na kartico 4eur...in če tako gledaš če imaš mullerjevo kartico za 3% tudi privarčuješ 2,4eur in plus tega imaš ta 2,4 eur res v žepu...na omw-ju je isto vse je treba nabavit bone, da deluje...je kar neki...se mi neumno zdi, da plačaš članarino in pol da ti da trgovec kao nek popust ma ja da ti ga...raje iamm pol manj popusta pa takoj denar v žepu kot pa nek lari fari...

parfum oprosti, ampak tvoj mož je pa bil res naiven, ampak vem eni so tako prepričljlivi, da jim kar na slepo verjamemo...upam, da bo kdaj ta denar videl...




_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu parfum)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Lyoness?!
16.11.2009 19:12:59   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Jaz imam že nekaj časa kartico, ampak je ne uporabljam. Včlanila me je sestra. Takrat so bile še brezplačne članarine, sedaj moraš pa za vsako članarino nekaj plačati, mislim da cca 10 EUR, kar pomeni, da za 10 mojih prijateljev potrebujem 100 EUR....V uh me piš....user posted image  


enako, samo da je mene včlanil bratuser posted image

so me pa hoteli nategnit za 600 eur, da bi si dala nek njihov termila v trgovino namontiratuser posted image

torej kartico imam...je pa še nikoli nisem uspela nikjer uveljavitiuser posted image

ker...

v mullerju so prvič slišali zanjouser posted image

ker...

si ne bom nekih lidlovih bonov kupovalauser posted image

ker...

enostavno pri nas ni nikjer prodajnega mesta, kjer bi jo lahko uporabila....

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Lyoness?!
17.11.2009 9:54:42   
Urko15
Parfum: tvoj dragi ni naredil nič narobe, ker denar, ki ga je vpisal v Sloveniji 2000 EUR lahko vedno dobiš nazaj, ker se smatra kot predplačilo za bodoče nakupe, denar za tujo angleško matrico pa je naložba na dolgi rok. Nateg pa je da so mu rekli da bo dobil 155.000 EUR v 3-5 let. Osebno menim, da bo dobil vse nazaj in dobro zaslužil v 5-10 letih, pač odvisno od angleških kupcev, koliko bodo uporabljali Lyoness kartico in bone. Sistem je tako kompleksen, da ga moraš res dobro naštudirat.

detelja: v Lyoness ni nobene članarine, pač pa plačaš 2 EUR če vpišeš novega člana, ker je to pač mrežni marketing in deluje na sistemu priporočanja.
V Lyoness ni organiziranega kriminala, ker je celotno podjetje samo posrednik med nami potrošniki in trgovci in ne sme in ne deluje na sistemu piramide, ker je to pač v evropi zakonsko prepovedano.

Boni se ne kupujejo v Muller ali OMV ali drugje pač pa izključno v Lyoness oz nekaj kafičih v Sloveniji. S temi boni pa potem lahko kupujete v Lidl, Muller, Baumax, OMV (kmalu) ipd. S kartico pa trenutno lahko "operirate" na 500 drugih prodajnih mestih v Sloveniji, npr Mesarija ARVAJ, vulkanizerstvo Špan, veliko gostilnah ipd. Kartica je le sredstvo za zbiranje popustov in nič drugega.

V Muller je popust 8%, Lidl 3% Baumax 9%, rebel (benetton, Skiny) 8%, ostali pa od 3-20% in vsak dan prihajajo novi.

Tudi jaz sem bil skeptik do tega sistema, po enem letu študiranja in opazovanja delovanja pa sem se včlanil in sedaj normalno uporabljam bone in kartico povsod kjer lahko. Vložka nisem imel nobenega, za vsakih "privarčevanih" 50 EUR pa dobim 450 EUR zplačanih na O/R (pa ne v enem tednu da ne bo pomote, ampak traja vsaj pole leta.


_____________________________

Naj živi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Spostovana Milijonarka
8.2.2010 9:00:35   
varcevalko
Kdo pa govori o milijonih? To je oblika potrosnje, ki preide v navado, kulturo kupovanja, s katero ob ENAKIH izdelkih zapravite manj. Nic novega ni potrebno kupiti, kar nisi (niste) do sedaj. Me pa taki komentarji ne presenecajo ob vseh nestrpnostih danasnje druzbe - vsak bi cez noc rad obogatel, mlajsi sploh vec ne poznajo dolgotrajnih poti uspehov in pocasne gradnje osebnosti, ki zori in zori.. Z Lyonessom se ne obogati!  Domnevam, da ste stari nekje med 15 in 25 let, ga. Milijonarka, ce pa ne, ste pa verjetno navajeni, da vam vsakdanje samoumevne dobrote (hrana, oblacila, kurjava) padajo z neba, starsevskega neba. Ko boste s svojo placo kupili prvi kos pohistva, boste se kako premisljevali kje kupiti in na kaksen nacin. Ce ste starejsi, pa brez zamere. Ce vam v zivljenju gre mnogo bolje kot povprecnemu Slovencu, vam lahko v teh tezkih casih samo cestitam in zelim, da tako nadaljujete se naprej, nas pa pustite, da si s takimi informacijami omogocimo, da julija popeljemo druzino na dopust brez kredita.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Spostovana Milijonarka
8.2.2010 9:19:36   
ZARA
Na linku je vse kar rabite vedet o LYONESS !

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu varcevalko)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Lyoness?!
8.2.2010 13:24:24   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Urko15
Sam predvsem uporabljam bone pri Lidl-u in Muller-ju ter spletno nakupovanje v Avstriji (TUI, OTTO, La redoute, Forstinger..).


ok,mene pa zanima - kako to spletno naročaš Laredoute prek avstrijske strani. ali je možna dostava v slovenijo in koliko je poštnina - se ti splača?
ker jaz sem veliko naročala prek spletne od Laredouta na švedskem in je res ok (kvalitetne in lepe stvari), samo tukaj (v sloveniji) je pa en kekec (da ne rečem kaj bolj šimfarskega) prevzel to franšizo in spletna je bolj kot ne za okras, naročanje prek kataloga pa je tako butasto narejeno, da moraš prvo naročit iz enega njihovega malega kataloga, da ti velikega sploh pošljejo - I mean wth? user posted image v glavnem bedno do konca majo to spedenan pri nas..

(odgovor članu Urko15)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Lyoness?!
17.2.2010 17:13:46   
Kliki
No malo sem prebrala ne pa vse.
Ravno včeraj sem bila na tem predavanju in sem navdušena nad sistemom.
Če želiš koga pod sabo imeti pa plačaš samo 2eura in en 10.

Kar se pa Milerja tiče pa tam lahko kopuješ samo z boni ki jih kupiš pri prodajalcih Lyness ali pa preko spleta.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Lyoness?!
17.2.2010 19:43:38   
varcevalko
Tako je, na zacetku je bilo zastonj, kar je sprozilo nenadzorovano vpisovanje brez efekta. Nekdo si je preprosto izmislil ime, priimek, roj. podatke in vpisal osebo, ki je potem NIKOLI vec ne more vpisati nekdo drug. Tako je kar nekaj 100 vpisanih prejelo zastonj kartice domov, pa ni imelo pojma zakaj in od koga. Zato so spremenili in zahtevali 10 Eur za vpisano osebo - da bo tisti, ki nekoga vpise, posteno opravil svojo nalogo in predstavil sistem tistemu, ki ga vpise in na nek nacin poskrbel, da mu bo vse jasno in da bo od tega imel uporabnik KORISTI, ne pa plasticno kartico za odpiranje kuvert. Tako se sedaj (se vedno je 2 Eur "varovalka") vpisujejo samo tisti, ki vedo za kaj se gre, saj nihce ne bo dal niti 2 Eur za nekoga, ki ze vnaprej ve, da ne bo kupoval. Ce pa kupuje, pa se ta 2 Eur povrneta v parih dneh. Bravo Lyoness. user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Lyoness?!
12.3.2010 17:35:57   
tom.kat
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

Blueeyes koliko časa pa si ti že v tem? Ali se ti je že kaj obrestovalo? kako pa gledaš na to "piramido"?

jz sem zdej v tem 1 mesec, naši kolegi pa že kr neki časa... Ja v Avstriji je to v polnem teku... tm je tud v tem sistemu že tisoče trgovin in soritev, k jih zaenkrat pri nas še ni... ampak to se je pri nas šele začelo, tako da se storitve sproti notr dodajajo..

je res kot pravi Detece če pa daš notr še svoje denarne vložke, se ti bolj obrestuje.. Jz bom zdej dala notr 350€, da si zakupim 7 pozicij, in od vseh teh in naslednjih dobivam še dodatno denar od vsakega nakupa
 
urko15 tud mi že nestrpno pričakujemo bone za OMW.. baje zdej zelo v kratkem, da se že tiskajo

to pa itak.. to ni zato da obogatiš, ampak privarčuješ.. je kot kaqrtica Leclerc in podobne, za razliko v tem, da pri ostalih karticah dobiš denar na kartico in lahko zapraviš samo v njihovih trgovinah, pri Lyoness dobiš na denar na TR tko da ga ahko zapravljaš kjer hočeš


Citat je datiran 18.8.2009



Pred kratkim sem imel priliko doživeti predstavitev krasnega sistema Lyoness.

Med drugim mi je bilo jasno in prepričljivo napovedano, da NESTRPNO PRIČAKUJEJO OMV BONE, SAJ JE ŽE VSE PODPISANO IN SE BAJE ŽE TISKAJO...

Zanimivo, a ne???!!!   user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Lyoness?!
17.3.2010 11:12:07   
abc100
A se še zdaj ne ve, kdaj bodo OMW boni?

_____________________________

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez


(odgovor članu tom.kat)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Lyoness?!
14.4.2010 18:52:51   
tom.kat
zanimivo.

ponovno sem slišal, da so boni praktično že v tisku :D :D :D

saj ne moreš verjet  user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Lyoness?!
15.4.2010 17:16:01   
darja.mark
rija a me še vedno lahko vpišeš?

Kolegica mi že nekaj časa govori da ona tut čaka kartico in da pol bo mene vpisala....pa se mi ne da več čakat ker to bo bogve kdaj user posted image

Tko da če mi kdo lahko pomaga, bi tut jst mela to kartico ker dost kupujem v Mullerju. več pa na ZS. Hvala

(odgovor članu tom.kat)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Lyoness?!
28.6.2010 9:57:15   
seedmix
Na strani www.zasluzek.biz sem opazil, da obstaja še ena boljša zadeva kot Lyoness

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Lyoness?!
29.6.2010 21:07:36   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urko15

V Muller je popust 8%, Lidl 3% Baumax 9%, rebel (benetton, Skiny) 8%, ostali pa od 3-20% in vsak dan prihajajo novi.



Od kod te številke? Jaz vidim povsod 1%.

V MB sploh ni prodajnega mesta bonov user posted image

OMV-ja tudi ni nikjer na seznamu, pa ste že lani pisali o tem user posted image

_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urko15)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Lyoness?!
30.6.2010 11:30:36   
Snaha da te kap
Če nisi registrirana, vidiš samo tisti 1%, ki ga dobiš takoj nazaj (provizija), procenta za pozicijsko provizijo pa ne vidiš. Ti so pa odvisni od vrste dejavnosti - za trgovine s hrano je 1%, v mullerju je 6% itd...

V Mariboru ima Lyoness sedež in tam lahko kupiš bone, drugače pa če jih naročiš za vsaj 200 eur, ti jih pošljejo brez poštnine.

Se pa strinjam, da vsi nestrpno pričakujemo OMV in še vedno ne vemo, za kaj ga ni. Baje pa pride konec poletja notri tudi eden večjih trgovcev, samo so zelo skrivnostni.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Lyoness?!
21.10.2011 11:25:27   
seno
Pozdravljeni !

Tu je kar nekaj pravilnih mnenje in zelo dosti nepreavilnih mnenje. Pri Lyonessu sem poslovni partner zato vem kako stvari delujejo, če želite me lahko kontaktirate: shodzic12@gmail.com
Stvar je taka če pri Lyonessu želite prihraniti ali zaslužiti. Če želite zaslužit potem morate iti v to stvar kot poslovni partner (tej naj se mi javijo na meil in dobijo vse inf.), če pa želite prihranit pa boste bili samo potročniki in imeli nek prihranek pri vsakem nakupu. čez dobrih 5 mesecev boste vsi imeli to kartico ko bo reklamna kampanja bilo kam se boste obrnili boste videli plakate Lyoness, TV, radio, ...
Toje to za podrobnejse inf mi pisite na meil :)

Lyoness je odlična zadeva vam garantiram.

Aja tam se nekateri pisali piramida !!!! Lepo vas prosim piramide so prepovedane in vi meni povejte ali bi en OMV, MULLER, INTERSPAR sodeloval z piramido ???????

Da je Lyoness dora stvar priča to z kakšnimi podjetji sodeluje :)

Lp

(odgovor članu ROZSI)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Lyoness?!
21.10.2011 11:30:09   
seno
Vsi tolko želite ta OMV, jaz pa si ga želim čez 1 leto ali pa 2 samo na zalost je to nemogoce. zdej vam bom povedau zakaj, tisti ki zelijo delt z lyonessom in popisat se kaksnega prijatla in sirit nakupovalno verigi  (scvojo) da bodo profitirtali tukaj si ne zelijo omv ker ko bo noter omv bo popisal polovico slovenije v enem tednu :D

zdej pa ce lkoga zanima imate moj meil caoooo

lP

(odgovor članu seno)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Lyoness?!
9.2.2014 16:42:30   
Premium član
Za vse, ki bi radi pogledali resnici v oči glede Lyonessa, je naslednja povezava:
https://mail.google.com/mail/ca/u/0/?ui=2&ik=502863d421&view=att&th=1441181de619f46a&attid=0.1.1&disp=safe&zw

(odgovor članu seno)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?

Spremljaj razvoj svojega otroka
Naroči se na brezplačne tedenske e-novičke, ki podrobno spremljajo razvoj tvojega otroka.
Tvoj e-mail
Predvideni datum poroda ali otrokov rojstni dan
Čestitamo! Predvideni datum poroda je
Recaptcha