writing-img

Adidaske

clock-img

19.03.2013, 22:27

clock-img

Anonimen

A ima katera takle model adidask doma št. 42 ali 42,5? http://www.prva-liga.si/artikel/Zenske-superge-adidas-Originals-SUPERSTAR-2-W-11435.html?sub2=683&tabid=608&sub=634
Rada bi vedela notranjo dolžino podplata. Oz. če imate kakšne izkušnje kako je pri adidaskah s številkami ... so velike, majhne?

clock-img

20.03.2013, 08:20

clock-img

Jantar

pencil-img

170

Sicer nimam tega modela doma sam glede na to,da smo pri nas v 90% v adidas obuti ti lahko povem,da imajo malo večje številke,....recimo če primerjam nike in adidas potem moram nike kupiti tudi do številko in pol večje kot adidas

clock-img

20.03.2013, 09:19

clock-img

Anonimen

Ampak a niso Nike prav znani po tem, da imajo ful male številke.

clock-img

20.03.2013, 09:23

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

men se zid da ja. tamali smo enkrat kupili superge in je imela 2 številki večjo številko od drugih čevljev, da so ji bili prav.

clock-img

20.03.2013, 09:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

men se zid da ja. tamali smo enkrat kupili superge in je imela 2 številki večjo številko od drugih čevljev, da so ji bili prav.

Men se tut zdi ... naša je imela tut vedno najkice kako številko al dve večje od ostalih čevljev.

clock-img

20.03.2013, 11:31

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

jaz kupujem enako številko kot za ostale čevlje.

clock-img

20.03.2013, 12:37

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Mi smo zadnjič v Prvi ligu kupovali Adidaske. Hčerka poskusi in se odločimo, da je to to (primerna velikost). Pride prodajalka in razloži, kako je potrebno pravilno meriti Adidaske. Na škatli in vložku je narisano. Kje mora biti peta in kje prstki. Razložila je, da mora biti spredaj precej prostora. Ko smo preverili po vložku (enostavno ga je vzeti iz teniske) smo videli, da smo vzeli 2 številki premajhne. Če bo komu v pomoč.

clock-img

20.03.2013, 12:41

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Mi moramo adidas vedno vzet eno številko večje od ostalih čevljev....

clock-img

20.03.2013, 15:00

clock-img

urška

pencil-img

3136

Meni se zdi da ima adidas normalne stevilke, medtem ko ima nike pa manjse. Ima pa res adidas noter vlozek adifit, ki se ga ven vzame in tako premeris.

clock-img

20.03.2013, 15:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem