writing-img

Adria

clock-img

20.11.2008, 13:34

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Če dela katera od vas na Adrii naj mi prosim piše na ZS. Imam eno vprašanje.

Lp in hvala.

clock-img

20.11.2008, 13:46

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz tudi...

Zakaj imajo tako puste sendviče? Za umret so!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

20.11.2008, 14:25

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Zakaj imajo tako drage karte? user posted image

clock-img

20.11.2008, 16:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.11.2008, 16:39

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Ja katera Adria?

Adria Airways

clock-img

20.11.2008, 21:04

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Jaz tudi...

Zakaj imajo tako puste sendviče? Za umret so!

zdaj imajo itak solate ... ampak žal samo dve. user posted image

Posladek je pa zadnje čase zelo dober ... včeraj smo pa res dobili sendvič, pa je bil ok.user posted image

Mene pa zanima, kaj se zgodi, če zamudiš last check-in? Je kakšna varianta, da te še spustijo na letalo?
Se bom pa pozanimala naslednjič. 

clock-img

20.11.2008, 21:07

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: živka
Ja katera Adria?

user posted image user posted image user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

20.11.2008, 21:09

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, kaj se zgodi, če zamudiš last check-in? Je kakšna varianta, da te še spustijo na letalo?

Odvisno kje.

Na Brniku ja, na kaksnem vecjem letaliscu pa no way.
Je 1x sodelavec zamudil, pa ga niso spustili...mi smo pa v avionu cakali zaradi megle, ene dve uri, se mi zdi.

clock-img

20.11.2008, 21:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

20.11.2008, 22:18

clock-img

nu_tella

pencil-img

394

Eno je če zamudiš "last check in". Tuki načeloma ni milosti. Je moj mel težavo še z »vip« izkaznico pomembne inštitucije za adrijo oz. letališče, pa je šou na službeno pot in je zamujal zarad službe in so sporočili odgovornim na letališču... Odvisno je od faze, v kateri je priprava na let. Če se ljudje še krcat niso začeli, če prtljaga še ni šla na letalo,… se da vse zrihtat, če je volja.   Če se pa prijaviš in ne prideš pravočasno do svojega izhoda, te pa parkrat pokličejo. Mislim, da majo neko proceduro kolkokrat in v kakšnem časovnem obdobju. Ker ti si dejansko na check listi za let, ni te pa na letalu. To ni ravno za se hecat s tem.   Mič II, ko bi vedla kak procedura je za vsem tem, če bi unega gospoda vzeli na letalo, ko ste že bili pripravljeni na let, bi razumela zakaj ga niso spustili gor. Letalo ni vlak, ki odpre in zapre vrata. Jaz tudi pred »strokovno razlago« nisem ;)
Hrane na Adrijinih letih pa raje ne bom komentirala user posted image

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

clock-img

20.11.2008, 22:20

clock-img

Anonimen

Mič II, ko bi vedla kak procedura je za vsem tem, če bi unega gospoda vzeli na letalo, ko ste že bili pripravljeni na let, bi razumela zakaj ga niso spustili gor.

Ja, vem, da je procedura, sploh na velikih letaliscih pac ne mores zamujat.

"Smesno" je bilo samo to, da smo mi se dve uri na letaliscu cakali, da smo vzleteli, on pa ni mogel gor user posted image .

clock-img

20.11.2008, 22:37

clock-img

nu_tella

pencil-img

394

Ja sej meni je blo tudi malo blesavo, če povem "po domače". user posted image

Potem pa sem dobila "lekcijo" in zdej imam 100% razumevanje do pilotov in ne do tistega ki zamudi. Sej nočem da bi letalo na katerem sem, zaradi tega, imelo več možnosti, da gre kej narobe med poletom user posted image

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

clock-img

21.11.2008, 00:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.11.2008, 10:44

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Mene še nikoli niso klicali po zvočniku. Se mi pa redno dogaja da potem tečem in pridem glih ko ljudje začnejo hodit na avionuser posted image  

clock-img

22.11.2008, 11:20

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: nu_tella

Potem pa sem dobila "lekcijo" in zdej imam 100% razumevanje do pilotov in ne do tistega ki zamudi. Sej nočem da bi letalo na katerem sem, zaradi tega, imelo več možnosti, da gre kej narobe med poletom user posted image

Potem sva pa zadnjič res imele srečo. user posted image Last Check-in ob 20:05, midve pridirkava ob 20:04, naj povem, da je bil res obupen promet do letališča.

clock-img

25.11.2008, 13:43

clock-img

skokica01

pencil-img

356

Se bom pa pozanimala naslednjič

Če zamudiš check in, skoraj 100% ni možnosti, da še prideš na letalo. Odvisno od letališča. V Angliji te zagotovo ne vkrcajo.
Če pa se checkiraš in te potem ni na boardingu, te pa iščejo povsod kjer je možno. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem