writing-img

Aktivnosti za nosečke v MB?

clock-img

12.07.2005, 16:11

clock-img

Marjancasklanca

pencil-img

23

Sem nova, no ja v bistvu kar stara, saj štejem 31 let,...pa vendar sem brucka med nosečnicami.
Smo že v 16 tednu. Čas kar beži. Buši se nam že pozna, zato me zanimajo aktivnosti, ki so posvečene nosečkam?

clock-img

12.07.2005, 16:52

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Poglej malo to stran

http://www.storklja.si/t3/index.php?id=894

Imajo se mi zdi na Fontani tudi neko aerobiko za nosečnice.

clock-img

14.07.2005, 10:31

clock-img

alijana

pencil-img

132

Zdravo. Jaz pa sem v 23. tednu in iz okolice Mb. Tudi moj :duda: pridno raste, kar se pozna - moj trebušček je lepo razpoznaven. Poznam dejavnosti Štorklje (www.storklja.si) iz Mb, zelo dobre vadbe za nosečnice pod strokovnim vodstvom. Na UŠC Leona Štuklja, se pravi BODI FIT organizacija izvaja aerobiko za nosečnice - njihov mobitel: 031/222-862 in splet: www.bodifit.si. Jaz sem hodila prej 3xtedensko na aerobiko (sem vaditeljica), sedaj pa se ogromno sprehajam - je tudi ok. Lepo :nosecka: ti želim, cao.

clock-img

15.07.2005, 10:07

clock-img

Marjancasklanca

pencil-img

23

Hvala vama za info.

Nekako sem imela občutek, da štorklja funkcionira tak-tak. Saj sem se enkrat zapeljala do njihovih prostorov in verjemita mi izgledali so zelo neobljudeni.

Lep dan želim in ne pozabite DANES SO SE ZAČELE RAZPRODAJE!

clock-img

15.07.2005, 21:50

clock-img

bernarda1

pencil-img

75

Pozdravljene nosečke!

Jaz sem se z mojim:love:prejšni petek prijavila v materinsko šolo,kar v MB.porodnišnici v avli .Tečaj pa se prične 02.08.2005 ob 16uri.Sem pa v 25 tednu nosečnosti.
Lep večer!
Bernarda

clock-img

16.07.2005, 19:36

clock-img

nina42

pencil-img

371

Ja Jaz tudi nimam najboljših izkušenj s štorkljo.... kaj pa vem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem