writing-img

Akvarij!

clock-img

16.03.2007, 17:45

clock-img

Anonimen

Nisem še zasledila, da bi kdo omenil, da njihovi otroci z zanimanjem opazujejo akvarij oziroma ribice v njem. Naš user posted image  je čist nor na ribice. Gledal bi jih tud 2 uri skup, če bi se blo. Pa ni važn al je v stolčku al v naročju. Pa z njimi debatira, jih že tud preganja (ko s prstom pokaže na akvarij). Zanimivo.

LP

clock-img

16.03.2007, 18:00

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Danaja je imela isto obdobje, ki je bila nora na ribice v akvariju...lahko je eno uro jih samo gledala in niti pisnila ni.... user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

16.03.2007, 18:23

clock-img

Anonimen

Ja kadar k nama pridejo obiski z otroki so tud tamali čist navdušeni nad ribicami in jih lahko dolgo gledajo. K jim je pa dolgčas se pa z mačkama podijouser posted image
Jih je prav lušno gledatuser posted image

clock-img

16.03.2007, 18:36

clock-img

ta.nja

pencil-img

360

Živjo!

A veš, da sva z user posted image  pred enim mesecem kupila akvarij in to za našega pet mese
cev starega fantka. Kupila pa zato, ker je v trgovini za živali tako grabil po akvarijih - ribicah, da sva ga morala kupiti. Tako, da sedaj vsi uživamo v njemuser posted image

Lp Tanja

clock-img

16.03.2007, 18:53

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Živa pa ga samo ošvrkne, ko jo neseva mimo. Samo parkrat se je zagledala vanj za dalj časa. Je pa res, da ni nekega dogajanja, ker imamo v njem samo še 3 ribe user posted image user posted image user posted image . Moramo nove nabavit pa bomo potem videli.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

16.03.2007, 19:00

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Pri nas jeh je user posted image  tudi non stop gledal. Potem se pa meni ni več dalo skrbet za tiste par ribic in nimamo akvarija. Po 10 letih. Sem rekla, da ko bo določena riba šla na oni svet, gre tudi akvarij. Sem pa tud jaz zelo rada gledala v ribe. So me zelo pomirjale.

clock-img

16.03.2007, 21:23

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Moja user posted image  je stara tri mesece in je tudi čist nora na akvarij pri dedku kr gleda in se smeje pa pogovarja čeprav je sam ene 5 ribic noter.
Pa tudi pes in maček sta ji zanimiva ko se preganjata

clock-img

16.03.2007, 21:27

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Naš ga je kot user posted image  zelo rad opazoval, sedaj pa če ga dam zraven, tolče po njem in podi ribice, da ne govorim od lupčkov na šipi....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem