writing-img

Alergija na mraz

clock-img

20.02.2009, 21:06

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

A ima kateri od vasih otrok mogoce tole zadevo?

Gospa sem.

clock-img

20.02.2009, 21:11

clock-img

urška

pencil-img

3136

od prijateljice hči jo ima.

clock-img

20.02.2009, 21:30

clock-img

Anonimen

Lahko kaj več napišete kako to sploh zgleda.user posted image

clock-img

20.02.2009, 21:34

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

hja imela jo je moja dobra prijateljica...zgledalo je tako, da je ob vsakem mrazu, bolj mrzlem vetru totalno zatekla,, predvsem v obraz in roke, oziroma kar je bilo izpostavljeno, zraven tega pa je dobila se izpuscaje oziroma rdeče pikice na tistem področju. Stvar je odpravila s terapijami pri bioenergetiku do te mere, da danes nima nikakršnih težav. Bolj v podrobnosti kako in kaj pa ne vem.

clock-img

20.02.2009, 21:40

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

ja, smo imeli lani.  Letos je bolje.
KAj te zanima?

clock-img

20.02.2009, 21:49

clock-img

urška

pencil-img

3136

od prijateljice hči dobi zelo rdeča lica in čisto hrapavo kožo. vem pa da so tudi zaradi tega hodili na bioresonanco. koliko konkretno je v tem primeru pomgala pa ne vem točno, bi jo mogla vprašat.

clock-img

20.02.2009, 23:06

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

jaz imam to alergijo, ampak sem jo dobila šele v najstniških letih. Oz sploh ne vem točno kdaj, zadnja leta imam največ problemov. Ni fajn, samo jaz sem taka, ne jamram in kr prenašam. Men je to pač normalno. Verjetno če bi se to nehalo kr ne bi mogla verjet kaj sem prestajala. Sploh nisem vedla, da bioenergetiki to lahko zrihtajo. Zanimivo. Mogoče bom pa zdaj kaj ukrenila.

clock-img

20.02.2009, 23:57

clock-img

urška

pencil-img

3136

ne bioenergetik, bioresonanca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem