writing-img

Ali je še kaj možnosti?

clock-img

21.07.2007, 19:19

clock-img

sassy

pencil-img

17

Ovulacijo sem imela med 6.7. in 11.7. user posted image  mi zamuja 4 dni. Danes zjutraj sem delala test (First Sign), pa se ni pokazalo nič. Niti najmanjšega sledu o user posted image . Samo sebe sem že prepričala, da nama ta mesec spet ni ratalo in da bo zamuda spet ne vem zaradi česa.

Me pa zanima kakšne so vaše izkušnje. Vem, da je pri vsaki malo drugače, ampak kdaj sta se vam pokazali user posted image ? Ali je možno, da sem test naredila prehitro? Določene "znake" sicer imam, samo to itak ni najbolj zanesljiv pokazatelj.

Kaj menite?

LP vsem skupaj in čim več user posted image

clock-img

21.07.2007, 20:33

clock-img

Anonimen

Jaz sem delala test na 34. dan ciklusa, torej po 6 dnevni zamudi.

Mogoče je še prezgodaj. Kakorkoli že, naj te čimprej razveseli user posted image !

clock-img

21.07.2007, 23:05

clock-img

Anonimen

Test naj bi pokazal pozitivno nekje 13-14 dan po O. Zanesljivo naj bi pokazal 18 dan po O. Zelo redkim pa tudi takrat ne pokaže.
Torej recimo da je bila O 11.7. in je danes šele 10 dni po O in torej logično da še ne pokaže. Jaz bi na tvojem mestu par dni počakala in ponovila test.
Upam da zagledaš user posted image .user posted image

clock-img

21.07.2007, 23:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem