writing-img

Ali je bo to prvi zobek?

clock-img

16.12.2010, 08:44

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Moja hčerkica je že dva dni sitna stara bo 8 mesecev.V ustih na spodnji čeljusti sem zagledala dve beli pikici mehurčka.Če ji s prstom podrgnem opazim da ji ne paše da jo zaboli. dala sem ji Calpol in je bilo uredu ko je popustilo opet jok. SEm še neiskušena s tem in ne vem kako je če prihajajo prvi zobki.Kako je bilo pri vas?

Hvala

clock-img

16.12.2010, 10:16

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Lahko da bo zobek.

Pri nas ni bilo nobene rdečine na dlesnih. Prvega je dobil okoli 8. meseca in sem mu ves čas gledala v usta, kdaj bo dlesen rdeča in nabrekla, pa ni bilo nič user posted image . Zobki so samo pokukali ven od danes na jutri. user posted image Pri izraščanju ni bil nič siten, le ko so šli štirje naenkrat ven, je malo slabše ponoči spal.

clock-img

16.12.2010, 10:18

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

verjetno bodo zobki, lahko traja še par dni preden pokukajo.... ne dajej ji calpola, ker je to zdravilo, sicer naša z zobki nista imela problemov sem jima pa dala gengigel ali pa sem jima z namočenim prstom v vinu podrsala po dlesnih... njami so uživali...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

16.12.2010, 10:29

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Čist možno! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem