writing-img

Ali je mogoče??

clock-img

06.03.2008, 21:22

clock-img

vesel

pencil-img

770

Moja hči bo maja stara 3 leta. Danes po popoldanskem počitku,ko je vstala se je začela čudno obnašat oz.nejevoljna,ful slabe volje ter začela narahlo jokat kot,da jo kaj muči. Pribl.po 15 min.ko je vstala iz posteljice ji zmerim vročino in je imela v ušeskih 37,3st.C. Jo potipam zraven ušeskov,če bi bila reakcija na vneto uho je bila rahla.

Zanima me ali je mogoče,da ima vnete ušeske tudi brez t.temperature??

hvala za odgovore in nasvet.

druzina je zame vse!!

clock-img

06.03.2008, 21:25

clock-img

moje sonce

pencil-img

34

pozdrav...ja je mogoče,to se je zgodilo mojmu sinku že kar nekajkrat,ampak vseeno k zdravniku,pa lp

BODITE V CVETJU:):)

clock-img

06.03.2008, 21:34

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

tud mene zanima ta odgovor, se nasa tud skoz po useskih boza, pa nekaj jokca user posted image

No upam, da niso useska.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 6.3.2008 21:39:29 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

06.03.2008, 21:37

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Vnetje ušes lahko ima brez vročine. Bi bilo fino se pokazat pediatru.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

06.03.2008, 21:56

clock-img

muha1

pencil-img

666

Seveda je mogoče. Naša je imela sedaj že tretjič vnetje ušesk brez vročine in celo brez večjih bolečin. Pojdita k dr., morebiti bo potreben antibiotik.

clock-img

06.03.2008, 22:10

clock-img

cv105

pencil-img

891

tudi pri nas je vnetje ušes potekalo brez vročine ... je pa tako jokal od bolečin, da nam je bilo takoj jasno, za kaj gre ... dežurni zdravnik zvečer ni sicer "nič našel", pediatrinja nam je pa zjutraj takoj ATB predpisala

clock-img

06.03.2008, 22:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.03.2008, 09:42

clock-img

Una

pencil-img

399

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Vnetje ušes lahko ima brez vročine. Bi bilo fino se pokazat pediatru.

Točno tako.

LP, Una

clock-img

07.03.2008, 12:26

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Vedno  ma vnetje brez temperature (itak je nikol nima), tamal pa zdej tudi ne. Se pa ponavadi tavecjemu iz useska pocedi gnojcek, pa take slabe volje je oz. se kar stiska in crklja, kar ponavadi ne pocne.
Tamalmu se je pa zdej isto gnojcek poocedil, jokal zaradi boleci ni, je rekla P, da ni tolk hudo in ni dala antibiotikov ampak kapljice (Tobrex, so za ucke drugace).
Starejsi je pa enkrat mel vnetje lih, ko smo bli na pediatricni, pa  ni dobil nic, ampak mu je P tam samo operil predpisal in fajn nosek izpirat.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

07.03.2008, 14:38

clock-img

Anonimen

Moja je ravno zdaj na antibiotikih, vneto uho- brez povišane telesne temperature.
ja, možno je!

clock-img

07.03.2008, 15:21

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Ja je možno, zakaj pa ne? Naša je bila še zelo dobre volje zraven,da sem mislila, da se heca, pa so bila vneta ušesa.

Tud norice se prboli samo s pikami in čist normalno dobro voljo in brez temperature, pa še brez praskanja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem