writing-img

Ali očka lahko nadomesti mamico?

clock-img

18.05.2011, 12:18

clock-img

RR raziskuje

pencil-img

205

Lahko? Ali se strinjate, da dojenčka najbolje potolaži mamica?

Preberite si kolumno obupanega očka: http://www.ringaraja.net/clanek/kolumna-maja-se-rojevajo-srecni-otroci_4502.html?page=

clock-img

19.05.2011, 09:10

clock-img

Nocturama

pencil-img

127

Kakor kdaj. user posted image Najina dvomesečna punčka včasih joče pri atiju, pa jo uspem potolažiti le jaz, včasih pa joče pri meni in je odrešitev le ati. Ugotovila sva, da ji zapaše "menjava človeka" - verjetno začuti notranjo nervozo in frustracijo tistega, ki se že nekaj časa ukvarja z njo in že ima prazne baterije (oziroma nima več idej, kako bi jo pomiril), in si takrat želi nekoga drugega s polnimi baterijami (in novimi idejami za ukvarjanje).

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

clock-img

20.05.2011, 12:50

clock-img

sanjačica

pencil-img

65

Kaja pa mama, lahko nadomesti očeta ?

clock-img

07.06.2011, 21:03

clock-img

fatima

pencil-img

6

...tako kot plus in minus, negativa-pozitiva...itd
Tako tudi po moje druzina najbolje funkcionira ce sta prisotna mama( kot zenski spol ) in seveda oce.
Otrok se uci vzorcev vedenja in socializacije iz obeh strani....tako smo narjeni in tako delujemo najbolje
saj veste ying-yang

Je pa res kar je ze rekla Nocturama..dojencek zacuti "prazne baterije" in si zazeli spremembe.

Jaz bom tak rekla ocetje in mamice NISMO nadomestljivi...smo EDINSTVENI in NEZAMENLJIVI

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem