cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali se otroček pred porodom res umiri?

clock-img

30.04.2009, 20:31

clock-img

Anonimen

No, saj vprašanje je že jasno. Zanima me, če se vam je otroček pred porodom res umiril? Ker sem prvič rodila z umetno sprožitvijo, se tega ne spomnim.

clock-img

30.04.2009, 20:34

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Meni je še na porodni mizi brcala kot nora med popadki.user posted image
Ko se je spuščala nižje, pa čedalje manj. user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

30.04.2009, 20:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Isto meniuser posted image

clock-img

30.04.2009, 20:47

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pri meni isto - na CTG-ju, preden sem šla v porodno, je tiste elektrode skoraj dol pometalo, tri ure pozneje sem pa rodila.

clock-img

30.04.2009, 20:51

clock-img

Anonimen

Pa ste šle naravno rodit - mislim, vam niso sprožili? Sprašujem zato, ker me že cel dan matrajo popadki, vendar mali brca kot nor in si ves čas govorim, da potem pa to očitno še ni to, saj naj bi se mali umiril. Če je pa tako, kot pravite, pa moram malo začet pazit na uro....

clock-img

30.04.2009, 20:53

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Meni so porod sicer tudi sprožili, pa je isto med popadki še kar nekaj časa brcal...

clock-img

30.04.2009, 21:01

clock-img

Anonimen

Brcala je do zadnjega.

clock-img

30.04.2009, 21:11

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa ste šle naravno rodit - mislim, vam niso sprožili?

V porodnišnico sem šla s svojimi popadki.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

30.04.2009, 21:19

clock-img

kaja02

pencil-img

1316

se podpišem, si je ZELO pomagala z brcanjem na svetuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

clock-img

30.04.2009, 21:28

clock-img

Anonimen

V porodnišnico sem šla s svojimi popadki.

Isto,samo da so me pol še našopal z umetnimi.

clock-img

30.04.2009, 22:15

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Isto.user posted image

clock-img

30.04.2009, 22:37

clock-img

stuhica

pencil-img

1146

Meni se je, ampak morda zato ker je imel popkovnico zavito okrog vratu, h sreči je pršu ven še pravi čas... tako da, morda zarad tega nisem čutila prav nobenih brcik...

Alvin in Lejla cel moj svet..

clock-img

30.04.2009, 22:43

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Prvi se ni, drugi pa in to že cel teden pred porodom, sem se šla že kazat, ker me je skrbelo. 

clock-img

30.04.2009, 22:45

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Cel porod naravno - sem imela že svojih popadkov preveč, ne da bi mi še kake umetne dajali zraven.

Morajo pa bit popadki redni - meni so se prvič začeli kar na pet minut, sem šla sredi noči v bolnico, pa so rekli, da popadki niso redni in me dali spat v sobo. Do jutra so se mi pa nehali in sem lepo za brezveze ležala tam brez popadkov še cel dan in še eno noč, naslednje jutro sem pa na svojo zahtevo šla domov. Potem so se mi popadki ob enih zjutraj spet začeli - ampak sem imela v glavi samo, kar mi je rekla sestra - da morajo biti "redni in močni", tako da sem šla potem komaj ob 18h zvečer v bolnico, ko so bili redni na pet minut - pa bili so dosti močnejši kot takrat, ko sem šla 1. v bolnico.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 30.4.2009 22:49:36 >

clock-img

30.04.2009, 22:53

clock-img

Anonimen

Tako zelo se je umiril, da sem se sla kar v porodnisnico pokazat, 3 dni pred napovedanim CR in so me obdrzali na opazovanju.

clock-img

01.05.2009, 10:48

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Pri meni pa ni bilo nobenih sprememb...celo nosecnost isto do konca...sem pa bila tudi jaz pozorna na vse mozne znake, ker nisem zdrzala vec, ampak ven gre ko bo cas.

clock-img

01.05.2009, 22:24

clock-img

tašy

pencil-img

61

Jaz sem prvič imela  celi dan  trd trebuh in nisem čutila gibov,zato sem popoldan šla v porodnišnico,kjer so ugotovili,da sem že odprta in so me zadržali,rodila sem naslednji dan,14 dni pred PDP,drugič pa me je mož komaj pripeljal do porodnišnice,ker me je samo malo zvijalo,mali pa je brcal kot nor.Pravim možu,da je kriv sladoled,ampak je vztrajal da greva v p,ko so me sprejeli ,so me vprašali na koliko imam popadke,jaz pa mu odvrnem ,da nimam popadkov,da sem nekaj takega pojedla,da me zvija.Mi reče,da se naj pripravim za pregled,ko se spravim na stol pa mi z izbuljenimi očmi user posted image pove:gospa mirujte,rodili boste glavica se vidi in šiba po vozičekuser posted image ,tako je porod trajal 5 minut in to skoraj brez bolečin.Je pa mali zdaj prava raketa,nikoli ni utrujenuser posted image

clock-img

02.05.2009, 15:12

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

moja se je samo malenkost umirila......imela sem rjav izcedek,odprta sem bila 2 cm,so mi dali tabletko,zvečer sem pa s svojimi popadki rodila(v porodni sem bila 2  uri)

tašy......tale porod je bil pa ekspresno hiteruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem