cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali se vam je ze kdaj zgodilo?

clock-img

28.06.2009, 13:07

clock-img

Anonimen

Se odpravimo z otroci v toplice,mislimo preziveti sproscen popoldan...
No vse lepo in prav jaz se posvetim sinu ter malo zaplavam po bazenu,nato se ustavim na robu bazena,ko do mene priplava par srednjih let ,nato pa se zacne.....mislim da veste kaj mislimuser posted image ...poleg tega pa jo on se vzpodbuja z nic kaj lepimi besedami glede na to da je poleg bil otrok,seveda sem se umaknila kolikor hitro se je dalo,bila sem sokirana ,cesa takega se nisem dozivela.user posted image ...Kaj menite o teh stvareh,ki se ocitno dogajajo na javnih kopaliscih,ceprav se tam zadrzujejo otroci?

clock-img

28.06.2009, 13:44

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

sem tud jaz to ze dozivela....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2009, 16:43

clock-img

buči

pencil-img

4367

Najbrž jima paše, da jih drugi gledajo. Je pa bila pričakovana tvoja reakcija, da si šla stran. Najbrž bi šla jaz tudi. Drugič poskusi zelo na glas prijazno prosit, da se odstarnita z javne površine.

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

28.06.2009, 17:49

clock-img

Anonimen

Nisem še doživela in tud upam, da ne bo. Razumem, da greš mal na stran pa se mal pocartaš in ne mislim na seks, sploh v javnem bazenu. Jaz bi jima fajn sramoto naredila. Pa ne morš bi tak nagnusen no pa še pred otroci. Drgač pa si v tej temi lahk prebereš kje vse ženske seksajo http://www.ringaraja.net/forum/sex_v_morju%3F/m_1475279/tm.htm

clock-img

28.06.2009, 20:03

clock-img

Anonimen

Men je sex nekaj zelo lepega med dvema.Sam tole,ej za user posted image user posted image user posted image .Da bi jaz z otrokom naletela na taka dva prašiča,ki se ne morta brzdat,tako frko bi jima naredla,da jih ni sram.user posted image user posted image
Lahk bi se spravla vsaj v garderobo,če že nista mogla do doma počakat.

clock-img

29.06.2009, 11:46

clock-img

Mija79

pencil-img

108

Meni se to pocetje zdi kar malo sprevzeno ,take stvari se na javnih mestih ne bi smele dogajati,user posted image tudi jaz bi zagnala galamo user posted image .

clock-img

29.06.2009, 13:23

clock-img

Anonimen

Naju pa vzburja sex na javnih mestih. Sva tudi že v bazenu, ko je bilo polno ljudi, in nobeden ni odplaval stran, ker ni niti videl, niti slišal. Big deal. 

clock-img

29.06.2009, 13:34

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se odpravimo z otroci v toplice,mislimo preziveti sproscen popoldan...
No vse lepo in prav jaz se posvetim sinu ter malo zaplavam po bazenu,nato se ustavim na robu bazena,ko do mene priplava par srednjih let ,nato pa se zacne.....mislim da veste kaj mislimuser posted image ...poleg tega pa jo on se vzpodbuja z nic kaj lepimi besedami glede na to da je poleg bil otrok,seveda sem se umaknila kolikor hitro se je dalo,bila sem sokirana ,cesa takega se nisem dozivela.user posted image ...Kaj menite o teh stvareh,ki se ocitno dogajajo na javnih kopaliscih,ceprav se tam zadrzujejo otroci?

Upam, da bo tudi pri meni v srednjih letih spolno življenje tako pestro......in da ne bo seks omejen "do brade pod blazino in na ugasnjeno luč".....user posted image

Drugače pa.....odpeljala bi otroka vstran, tako kot ti.....in bi se še naprej sproščala  v kopališču.....

clock-img

29.06.2009, 13:44

clock-img

end1

pencil-img

1598

nisem še in upam, da ne bom, ker je to sex na javnem kraju in je to nespodobno vedenje, glede na okolico.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem