writing-img

Allernova - rok trajanja

clock-img

22.05.2007, 13:06

clock-img

Natali07

pencil-img

549

Mene pa zanima rok trajanja mleka Allernova. Sedaj smo dobili odobreno, da dobimo mleko na recept in to za 6 mesecev 60 škatel. Sedaj me pa zanima ali se vse škatle vzame naenkrat - ker te caramonije okoli recepta, pa zavarovalnic in nato lekarna je kar zamudno. Ali je bolj smotrno, da se gre vsak mesec po nov recept? Kajti jaz našega Urbana še dojim in bom mleko uporabljala za dodajanje oz. za pripravo njegove hrane, pa ne vem če je smiselno vzeti vse škatle naenkrat. user posted image

clock-img

22.05.2007, 14:41

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Mojaprijateljica ni vzela vseh naenkrat in tudi dvomim, da gre vedno po nov receprt - mislim da je možno, da se nekam zapisuje št. oddanih škatel (kar na recept) in jh kupuješ sproti - jaz 60 škatel niti ne bi imela kam dat. Je pa naš mali tudi na Allernovi, vendar jo moram žal kupovati sama, ker alergija ni dokazana, ampak samo vidi mleko od daleč, pa dobi drisko in flekeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem