writing-img

Amniocinteza

clock-img

06.07.2008, 12:35

clock-img

Anonimen

Konec meseca sem naročena na amniocintezo v Ljubljani. Ker je moj ginekolog na dopustu, potem gremo na dopust še mi, me zanima, ali je kakšen poseben postopek glede tega postopka, ker ginekolog mi ni nič posebno razlagal okoli tega.
Zanima me, če imam določeno uro, npr. ob 9.00, ali je potrebno priti tja kaj prej, ali je potrbno biti za postopek tešč, kam točno je treba iti ( v staro ali novo porodnišnico) ipd.
Sam postopek mi je poznan, zanima me samo, kam in kako se na ta dan obrniti.

Hvala in lepe počitnice.

clock-img

06.07.2008, 14:33

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Jaz ko sem se naročila sem dobila uro gdaj se oglasim v sprejemni(porodnišnica)....ob 7.30 sem pršla tam,dobila papirje pol sem pa šla na 4 nadstropje odelek kje se delajo uz.Tam sem čakala dok me niso poklical,po postopku pa ležala v sobi do enih 13 gdaj dobiš odpusnico(umes dobiš še kosilo),zjutraj pa tud nisem rabla bit na tešče.Po posegu strogo počivanje 3 do 5 dni ampak res strogo kaj ti tud oni povejo....

clock-img

07.07.2008, 15:55

clock-img

Tedi77

pencil-img

176

Ojla!
Jaz sem imela AC 24.6. v Postojni. Po posegu sem ležala slabi 2 uri oz. so mi rekli, ko se bom dobro počutila, naj grem. Potem pa sem še 3 dni počivala doma. So rekli, da ni potrebno, da si privezan na posteljo, da doma lahko normalno funkcioniraš, da pa se izogibaj večjim naporom, dvigovanju težkih stvari, športu. Saj boš sama videla, kako se boš počutila. Poslušaj svoje telo. Malo več pozljivosti, kot je običajno, pa tudi ni odveč.
Dobro opravi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem