writing-img

Anitka, lahko popraviš seznam.

clock-img

04.07.2005, 10:04

clock-img

Anonimen

:bravo::bravo::bravo: Moja M. se je končno odločila, da se prikaže, po 53. dneh. Naslednjič ne čakamo 26. avgusta (kje je še to). No, pa vsaj da je prišla, da lahko gremo sedaj v nove boje. Seveda pride ravno, ko se odpravljam na počitnice. Se slišimo!

clock-img

04.07.2005, 10:10

clock-img

enaena

pencil-img

196

Ankica, vem kako je to, ko jo čakaš in čakaš in je ni toliko časa ... enako situacijo sem imelaprejšnji mesec ... samo nisem zdržala toliko časa , sem vzela tabletke za sproženje M.

Zdaj va le veselo in čim bolj sproščeno :sloncek: :sloncek::sloncek:, potem pa držimo :miska::miska::miska: za :modri::roza:

clock-img

04.07.2005, 10:11

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Bom popravla kasneje! Zdaj pa veselo na delo!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

04.07.2005, 10:20

clock-img

Anonimen

Je prišel sedaj moj :love: domov in sem mu sporočila novico, pa je rekel, da je že včeraj vedel, kaj bo, ker da sem bila sitna kot roj mušic, hehe.

clock-img

04.07.2005, 10:27

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

No, tudi mene lahko prestavite. Sedaj je :hudicek: ne čakamo 29.7.!! Čist BV sem v soboto zjutraj porabila 372 SIT in naredila BC mini (enga sem že v sredo), pa ni nič pokazal, čez 5 minut se je pa vlila pras......!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem